"Egyházi Iskolák és Templomok Fenntartásáért" Alapítvány


Az Alapítvány az egyetemes emberi és kulturális értékek megőrzését, ápolását, gyarapítását szolgálja, keretet kíván nyújtani a katolikus egyházi iskolák és templomok karbantartását, állagmegóvását, felújítását, fenntartását, felszerelésük és felszereltségük bővítését szolgáló minden vagyoni hozzájárulásnak. Támogatni kívánja a katolikus egyházi iskolákban tanuló, tehetséges és rászoruló gyermekek tanulmányi képzését, továbbtanulási szándékait, továbbá a katolikus egyházi iskolákban tanító, keresztény szellemiségű oktatást folytató pedagógusok és nevelők továbbképzését, oktató-kutató-, és nevelő munkájának továbbfejlesztését. Az alapítvány célja, hogy szociális, egészségügyi, gyermek- és ifjúságvédelmi, oktatási és művelődési törekvések megvalósításához a csatlakozók révén anyagi segítséget, támogatást nyújtson. Oktatást, nevelést kiegészítő egyéb rendezvények szervezésének, valamint a hátrányos helyzetű iskolásoknak az anyagi támogatása, segítése.

Adószám:
19111421-1-08

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
"Egyházi Iskolák és Templomok Fenntartásáért" Alapítvány

Szervezet adószáma:
19111421-1-08

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet címe:
9021 Győr, Káptalandomb 5 B.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.