Édes Gyermekkor Alapítvány


A tartós vagy átmeneti anyagi nehézségekkel küzdő, gyermekes magyarországi, illetőleg határainkon túl élő magyar családokat támogassa annak érdekében, hogy e családok gyermekei is részesülhessenek a méltó emberi életet biztosító anyagi és szellemi javakból. A tartós vagy átmeneti anyagi nehézségekkel küzdő családok támogatásán túl az alapítvány célja, hogy a krízishelyzetbe került gyermekes családokat segítse annak érdekében, hogy az életükben bekövetkező krízis a gyermekek életminőségét minél kisebb mértékben rontsa. Ezen gyermekes családok lakásfeltételeit megteremtse vagy javítsa, részt vállaljon lakásfenntartási költségeikből, támogassa gyermekeik megfelelő mennyiségű és minőségű táplálkozását, biztosítsa lelki-szellemi fejlődésük feltételeit és szabadidejük tartalmas eltöltéségnek lehetőségét. Fenti célok megvalósításával az alapítvány - az alapító okiratban megjelölt módon, a VII/1. pontban meghatározott adományok, segélyek nyújtásával - a rászoruló, rossz anyagi feltételek között élő vagy krízishelyzetbe került gyermekek életkörülményeinek javítását kívánja elérni.

Adószám:
18335187-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Édes Gyermekkor Alapítvány

Szervezet adószáma:
18335187-1-13

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet címe:
2049 Diósd, Vadvirág u. 29.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.