Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

,,MOZGÁSPSZICHOLÓGIA-ZENE-ÉLETÖRÖM" Egyesület

"AZ OPERÁTÓL A ZUMBÁIG"-ARTTERÁPIÁVAL AZ EGESZSÉGMEGŐRZÉSIG

Ajánlás Veronika Berger Mezei "Mozgáspszichológia Zene Életöröm c. könyvéhez: "...a cél nemcsak az egészséges ember, hanem az , hogy az élet minden síkján - mind a fizikai, mind a lelki, mind a szellemi - mentális, mind a spirituális horizonton - a résztvevő harmóniában, egységben érezze magát, s ezt a harmóniát tudja sugározni a világ felé." Dr. Jászberényi József Főiskolai tanár, gerontológiai kutató, felnőttképzési tanár Milton Friedman Egyetem Egészséges -mediterrán- életmódra való gyakorlati útmutató a testmozgás, a szeretetre nevelés, a mozgáspszichológia és a zene által, a mediterrán gasztronómia terjesztése az egészség megőrzése érdekében. Kutatás a 60+korosztály pszicho-fizikai fejlesztésének eredményességéről.

Adószám:
19064477-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
,,MOZGÁSPSZICHOLÓGIA-ZENE-ÉLETÖRÖM" Egyesület

Szervezet rövid neve:
MZÉ

Szervezet adószáma:
19064477-1-41

Honlap:
https://mozgaspszichologiazeneeletorom.hu

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/watch?v=rFbz_4znwWQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11703006-25962563-________

A szervezet telefonszáma:
+36 306099369

A szervezet címe:
1033 Budapest, Harrer Pál utca 14. 1/ 1

Tevékenységi kör:
Közhasznú tudományos, kutatási tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:

Szervezetünk a Mozgáspszichológia Zene Életöröm, ahogyan a neve is szimbolizálja, olyan tevékenységeket folytat közösen, -a Covid alatt is Zoomon- melyek az egészség megőrzését segítik elő a mozgás, a mediterrán étrend elsajátítása és a zene, ezen belül az opera-kultúra megélésének segítségével. Meggyőződésünk, hogy a valós immunszisztéma erősítésének gyógyító terápiája a következő paramétereken nyugszik: közösen végzett összehangolt non verbális és verbális kulturális tevékenységek, az egymás segítésén és a szereteten alapuló együttes örömszerzések, így az együtt sportolás, együtt éneklés, együtt főzés és étkezés - a hangulat - , vagyis a dopamin és az endrphin tudatos növelése szervezetünkben. Heti 3x Zumba Gold edzések Mediterrán főzőkurzusok Operakalauz előadások megtartása a közös éneklés céllal

Mire gyűjt:

Könyvünk kiadására gyűjtünk adományokat. https://mozgaspszichologiazeneeletorom.hu/termek/mozgaspszichologia-zene-eletorom-ekonyv/ Küldetésünk az "Egészségmegőrzés innovatív módszerekkel" azok számára is, akik mozgásukban akadályozottak. Könyvet szeretnénk kiadni a Mozgássérülteket Pártoló Gold Csapat munkájáról. Van köztünk testi-lelki sérült és már meggyógyult Senior, aki egészsége javulását az Egyesületnek köszönheti. A könyvet az egyesületi tagok irták a Covid előtt és alatti sikeres (kutató)munkánkról. Szeretnénk korosztályunkat inspirálni az életmódváltásra. A Senior korosztály pszicho-fizikai fejlesztésének eredményeiről számolunk be inspirálva ezzel mindenkit az élet harmadik negyedévének derűs és tartalmas megélésére. Az Egyesület elnöke, alulirott, Hegyvidéki közösségépítésért Díjat kapott 2020-ban. 75. éves

Dokumentumok:

  Egyéb fájl: Mozgáspszichzológia

  Egyéb fájl:


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.