Vándor Építőmester Alapítvány

Mi lenne ha otthonaink nem szemétként végeznék?

Közös ügyünk, hogy a fiatal szakembergenerációkat érdemben támogassuk, illetve, hogy a sokat tapasztalt, valós tudást hordozó, idősebb szakembereket az oktatásba bekapcsoljuk. Emellett kiemelt figyelmet szentelünk a legkisebbek oktatásának, hogy már minél kisebb korban megismerkedjenek a természetes építőanyagokon alapuló építészettel.

Adószám:
19303837-1-43

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Vándor Építőmester Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Vándor Építőmester Alapítvány

Szervezet adószáma:
19303837-1-43

Honlap:
https://www.vandorepito.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/vandorepitok

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11708001-20369233-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 702061534

A szervezet címe:
1192 Budapest, Baross utca 72. fszt. 2.

Tevékenységi kör:
Közhasznú oktatási tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:
Támogatjuk a lelkes, elkötelezett inasokat, támogatjuk azokat, akik tanulni kívánnak ezen a területen - és a megszerzett tudást mások hasznára is gyakorolják. ​ Fontosnak tartjuk, hogy egy ilyen fiatal szakmai fejlődése ne a képzési díjon, vagy az utazás költségén múljon! Fontosnak tartjuk, hogy ezek a fiatalok, találkozzanak őket értékesnek és fontosnak tartó, támogató közeggel. ​ Várjuk a velük való együttműködést és a közös munkát, hogy valóban egy fenntarthatóbb irányba mozduljon el az ipar, az építési kultúra és benne a konkrét termékek - a házaink, ahol életünk egy szeletét eltöltjük, ahol a jövőt tervezzük, és ahol a jövőért dolgozunk!

Mire gyűjt:
Workshopok óvodás és szakközépiskolások számárára


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.