Papírsárkány Alapítvány a Különleges Gyermekekért

Legyél te is Papírsárkány!

A papírsárkány reptetése elsőre talán nem tűnik bonyolult feladatnak. Mégis ha igazán jól akarunk bánni vele, komoly odafigyelést igényel. Nem ereszthetjük túl lazára a madzagot, de nem is rángathatjuk, feszíthetjük össze-vissza. A madzag hossza, és a sárkány formája is meghatározza a lehetőségeit. Vannak hosszabb, rövidebb madzaggal bírók, vannak színesebb, egyszínű, cicomás és egyszerűbb mintájúak is. A sokszínűség miatt felesleges egymáshoz hasonlítgatni őket. Mindegyik a maga nemében különleges és szép. De akármilyen is a külseje, ha nem megfelelően bánunk vele, a legcsodálatosabb papírsárkány is leeshet a földre az első szellőnél. Ha túl lazán fogjuk, a viharos szél kitépheti a kezünkből. Azonban ha megtaláljuk vele a hangot, több méter magasan repülhet az égen, a papírsárkány ilyenkor a legszebb! A gyermek is akkor ragyog a leginkább, ha a földről, a háttérből mindig segítjük, támogatjuk, a megfelelő irányba tereljük, és engedjük, hogy olyan magasra szálljon, amennyire csak tud. Nem véletlenül választottam Maria Montessori gondolatát a szakmai program bevezetőjéül is. Az általa képviselt szellemiség teljes mértékben átjárja a gyermekekkel, szülőkkel és a neveléssel való kapcsolatomat. Ebben az ideológiában kívánom megszervezni és felépíteni a Papírsárkány Családi Bölcsőde közösségét.

Adószám:
19310888-1-18

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Papírsárkány Alapítvány a Különleges Gyermekekért

Szervezet rövid neve:
Papírsárkány Alapítvány

Szervezet adószáma:
19310888-1-18

Honlap:
https://www.papirsarkany-csb.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/papirsarkanycsb

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCBiDBknqj7XsiGb_qMLgk4Q

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11747075-21443631-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 703719332

A szervezet címe:
9700 Szombathely, Hosszú utca 34

Tevékenységi kör:
Bölcsõdei ellátás, támogatás

Tevékenység leírása:
A Papírsárkány Alapítvány létrehozásának célja, hogy a családi bölcsődei szolgáltatásra építve megyeszerte minél több családot elérjünk, akik 1-12 éves korú gyermeket nevelnek. Egy család rendszerének megfelelő működése érdekében fontos, hogy már a koragyermekkor kezdetétől fogva támogatást nyújtsunk a család valamennyi tagjának. Nem csupán a szülők munkábaállásának segítése céljából, de a szabadidős programok szervezése, a szülők és gyermekek kikapcsolódása legalább annyira fontos a mindennapokban. Csapatunk létszáma szépen lassan bővül, igyekszünk a meglévő szolgáltatásainkat folyamatosan bővíteni. Ehhez azonban nem csak a pályázatokra, támogatókra, de lehet hogy rád is szükségünk van! Ismerd meg munkánkat és találjuk ki együtt, hogyan tudjuk tovább építeni a Papírsárkány közösséget!

Mire gyűjt:
Szeretnénk bővíteni az udvari eszközparkunkat. Nagy álmunk egy komoly, fából készült hinta és mászóka komplexum, ami a bölcsődés korosztály számára biztonságos, mégis vidám perceket okozhat a nálunk megforduló gyermekeknek! Elképzeléseinket egy egyedi tervezés alapján tudjuk csak megvalósítani, fontos számunkra a minőség, ehhez azonban a ti támogatásotokra is szükségünk van! Jelenleg csak egyszerű, műanyagból készült játékaink vannak az udvaron...

Szociális
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Legyél Te is Papírsárkány!

Papírsárkány Alapítvány

KÉRLEK TÁMOGASD MUNKÁNKAT AZ ADÓ 1%-OD FELAJÁNLÁSÁVAL! Miben segítenél? Nézd meg a bemutatkozó videónkat és további részletekért keresd fel a honlapunkat!


Határidő:
2024-05-20
Adószám:
19310888-1-18
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.