Manna Kulturális Egyesület

A független színházi alkotók képviseletéért

A Manna a színház eszközeivel hívja fel a figyelmet fontos társadalmi ügyekre. Az előítéletességre ugyanúgy, mint a családon belüli erőszakra vagy a környezettudatosság fontosságára. Több mint 10 éve elkötelezett hívei vagyunk a tehetséggondozásnak, rendszeresen adunk lehetőséget a pályakezdő fiataloknak, pályájukat újrakezdő édesanyáknak, pályájukat soha el nem hagyó kitartó színházcsinálóknak. A Manna egy olyan ernyőszervezet a független színházi világban, mely biztonságot és forrásokat ad a művészeknek ahhoz, hogy a jelenre reagáljanak. A közönség soraiban pedig nem feltétlenül tudják, de mindig érzik, hogy valami olyannak a tanúi, amely hitből, szeretetből, elhivatottságból és adniakarásból gyúródott össze aznap este. Ehhez a különleges energiaáramláshoz azonban mindig ketten kellenek egy adó és egy vevő. A Manna arra törekszik, hogy ezt a két felet összehozza, kapocs és híd legyen és megteremtse az alkalmat a találkozásra.

Adószám:
18196944-2-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Manna Kulturális Egyesület

Szervezet rövid neve:
Manna Egyesület

Szervezet adószáma:
18196944-2-42

Honlap:
http://www.mannaprodukcio.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/MannaProdukcio

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/MannaProdukcio

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11544872-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 209734561

A szervezet címe:
1155 Budapest, Bulcsú utca 44.

Tevékenységi kör:
Közhasznú kulturális tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:
A Manna, mint független produkciós szervezet lehetőséget biztosít független alkotóknak, hogy színházi vagy összművészeti előadásokat hozhassanak létre, és a hosszútávú működés érdekében a szakértői háttér segítségével menedzseli is a létrejött produkciókat.

Mire gyűjt:
Minden negyedik nő elvetél. Minden negyedik család átéli egy meg nem született gyermek elvesztését. Sokan vannak, meglepően sokan. Mégsem beszélünk erről. És felnő egy vagy akár két generáció, akit sokként ér, hogy ő is lehet egy a négyből. A MINDEN NEGYEDIK előadásban nők történeteit osztjuk meg, akik elveszítettek valakit... vagy azt az álmot, hogy egyszer anyává válhatnak. Segíts, hogy ez az előadás minél több emberhez eljusson! Hogy több legyen a megértés, a felismerés, az odafordulás. Hogy minden (negyedik) nő tudja, hogy nincs egyedül.

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Bankkártyás
adománygyűjtés

Minden negyedik - adjunk hangot a néma fájdalomnak

Manna Egyesület

Ma Magyarországon minden negyedik nő megéli a benne fejlődő élet elvesztését. A színház eszközeivel erre hívjuk fel a figyelmet, segítjük az odafordulást, a felvilágosítást.


Adománygyűjtés indult: 2022.11.21.
Összeg: 152.000 Ft
Támogatók száma: 21
Érdekel Támogatom

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.