Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

KV Társulat/ Kacsacsőrű Művészeti Nonprofit Kft

Támogasd a KVTársulat 17. színházi évadát - reperoár, új bemutató!

Kedves Támogató! Már a 17. évadunk közepén járunk 2023 decemberében. Boldogság és büszkeség a társulat számára, mint ahogy az eddigi díjaink is, és a tény, hogy ennyien követitek a munkásságunkat, nézitek az előadásainkat projektjeinket. Az évadban vár még ránk egy nagyon izgalmas új bemutató megvalósítása, emellett díjnyertes, tabudöngető előadásaink és hiánypótló ifjúsági programunk további életben tartása a cél. Szeretnénk Budapesten és országszerte minél többetekhez eljuttatni az előadásainkat, ahogy eddig is tettük. 2023/24-es új bemutatónkat Reisz Gábor rendezővel valósítjuk meg, tervezetten 2024 februárjában. Repertoáron lévő előadásaink amik támogatásra várnak: Kedves én! (rend. Szenteczki Zita) Médeia (rend. Czukor Balázs) Körtükör (rend. Dohy Balázs) Tulipán (rend Csábi Anna) Miért lett R. úr ámokfutó? (rend. Ördög Tamás) Ne bánts projekt Aki követi, ismeri a munkásságunkat tudja, hogy mindig minden pályázati forrást és lehetőséget felhasználunk, hogy megvalósítsuk évadunkat, színházi álmainkat. Még soha nem fordultunk segítségért, de most kénytelenek vagyunk! Kis független társulatként a jegybevétel mellett eddig pályázati forrásból fedeztük - maximális erőforrás kihasználás mellett - működésünket és évadunk költségeit. Viszont az idei évadra megítélt működési támogatást a független területen 41%- kal csökkentették: - Így 4 millió forinttal kevesebbet kapott a társulatunk az évadra, miközben a társulat működtetésének, a produkcióknak, a szolgáltatásoknak a költsége országszerte jelentősen nőtt. - Az EMET az összes (5) pályázatunkat lenullázta az- Előadó szerveztek többlet támogatás – pályázatán. Kérünk, hogyha teheted, akármilyen kis összeggel támogasd a munkásságunkat és a 17. évadunk megvalósulását! Minden egyes támogatásért hálásak vagyunk! Továbbra is valljuk, hogy a Kultúra Nemzeti alap. Köszönjük Neked, munkatársaink és alkotótársaink nevében is Száger Zsuzsanna, Urbanovits Krisztina társulatvezetők

Adószám:
14677414-2-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
KV Társulat/ Kacsacsőrű Művészeti Nonprofit Kft

Szervezet rövid neve:
KV Társulat

Szervezet adószáma:
14677414-2-42

Honlap:
http://kvtarsulat.blogspot.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100057577903166

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@tarsulatkv2705

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000046-74260009

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 202318024

A szervezet címe:
1147 Budapest, Lőcsei út 76/B

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:

A KV Társulat 2007 óta folyamatosan, hosszú távú művészeti koncepció és program alapján működő, állandó társulat. Vezetők: Száger Zsuzsanna és Urbanovits Krisztina. 17. évadát kezdi meg 2023-ban a KV társulat a független szféra egyik legrégebben alakult társulata, amelyet női alkotók alapítottak és vezetnek, és elsősorban nőket érintő témákat dolgoznak fel. 16 év –24 kortárs ősbemutató, hazai és nemzetközi fesztivál meghívások, 6 díjnyertes előadás (12Hét - Köznevelési Különdíj; Függésben - EMMI Államtitkárság díja, Médeia Thealter 29 Színházi Fesztivál Alkotói Különdíj; Miért lett R úr ámokfuttó? – Legjobb Stúdióelóadás Díj Tatabánya MOSTFeszt, Pofon – eSzínház Fesztivál Különdíj) kortárs, elsősorban magyar és saját szövegeken alapuló előadások, erőteljes társadalmi szerepvállalás (2021 Társadalmi innovációja díj EMMI) ijúsági program, sokszínű repertoár, mobilitás és rugalmasság. Előadásaink a különböző játszóhelyeken eltérő társadalmi rétegeket és korcsoportokat (ifjúsági, felnőtt és nyugdíjas) szólítanak meg, így széles közönségréteget vonunk be, folyamatosan építve a közönségbázisunkat. Előadásainkat eljuttatjuk hátrányos helyzetű településekre, kultúrától elzárt közösségekhez, és akadálymentesítés keretében fogyatékossággal élő nézőkhöz.

Mire gyűjt:

Nem adjuk fel, dolgozunk,hogy az évadunk második felében is értékes programot hozzunk  Nektek, de a teljes színházi évadunk, benne az új bemutatónk (rendező:Reisz Gábor)  megvalósításához 2 millió forint hiányzik. Támogasd a 2024-es  munkánkat, hogy működhessünk, hogy az előadásaink tovább éljenek, hogy lehessen új bemutatónk, hogy életben maradjunk!

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Támogasd a KVTársulat 17. évadát !

KV Társulat

Támogasd a 2024-es  munkánkat, hogy működhessünk, hogy az előadásaink tovább éljenek, hogy lehessen új bemutatónk, hogy életben maradjunk!

38% 765.500 Ft összegyűlt
2.000.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.