Karotinka Nonprofit Kft.

Legyen több találkozás!

Célunk, hogy legyen több értelmes találkozás a különböző fogyatékossággal élők és az ép emberek között. Hiszünk abban, hogy az érintettek, ha értelmes és pozitív érzelmekkel töltött, élményszerű környezetben találkoznak, képesek megbeszélni egymással az együttélés mikéntjét. Célunk, hogy a fogyatékossággal élőket kimozdítsuk a szeparációból, s hogy felmutassuk a közösségekben már meglévő befogadó erőt. Célunk, hogy foglalkozási lehetőségeket teremtsünk az érintetteknek és olyan, piaci színvonalú kültéri és szabadtéri játékokat alakítsunk ki, amelyeken keresztül a résztvevők megértik a kedvezményezetteink nehézségeit, megtapasztalják képességeiket és megéreznek valamit a céljaink fontosságából.

Adószám:
26249157-2-02

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Karotinka Nonprofit Kft.

Szervezet rövid neve:
SPECKÓ

Szervezet adószáma:
26249157-2-02

Honlap:
http://www.specko.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/sspecko/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCtRbaK6vDniprFntQltj7Hw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11731001-20431589-________

A szervezet telefonszáma:
+36 208055464

A szervezet címe:
7633 Pécs, Kőrösi Csoma Sándor 7/b

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb szabadidõs tevékenység

Tevékenység leírása:
A Speckó brand kezdetben közösségként működött. Mára működtetünk egy szabadulószobát Pécsett, működtetjük az élményalap programot, amely sok-sok fogyatékossággal élő élményszerzését támogatja, s mindemellett magas színvonalú érzékenyítő filmeket és fotósorozatokat készítünk. Célunk, hogy a legjobbak legyünk a fogyatékossággal kapcsolatos érzékenyítés területén, hogy olyan színvonalú programokat, termékeket, szolgáltatásokat dolgozzunk ki, amely az érzékenyítő funkció mellett képes piaci alapon is működni.

Mire gyűjt:
A gyűjtéssel célunk, a jelenleg működő, s az érzékelésen alapuló, fogyatékosságspecifikus szabadulószobánk mellé egy másik szoba kialakítása, valamint kültéri, fogyatékosságspecifikus játékok készítése. A fejlesztéssel újabb foglalkozási lehetőségeket teremtünk az érintetteknek (különböző fogyatékossággal élők), még több értelmes találkozást érünk el az érintettek és az ép társadalom tagjai között. A kültéri játék fejlesztésével egy igazán színvonalas játékot alakítunk ki, s eléréseinket országossá, nemzetközivé fejleszthetjük. A meglévő szabadulószobánkban, az új szoba megnyitása erősíti eredményeink fenntarthatóságát.

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Mentsd Meg Paralányt!

SPECKÓ

Egy éve vállalkozásba fogtunk, s a fogyatékosságok megtapasztalását célzó szabadulószobát építettünk. Vállalkozásunk fennmarad, fejlődik, ha a segítségeddel, a népszerű játékunkat, egy új játéktérrel bővítjük!

12% 63.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.