Vadan, szabadon, természetesen- Vad -és Egzotikus Állatmentő Alapítvány

Vadan. Szabadon. Természetesen

WeFeNn Vad-és Egzotikus Állatmentő Alapítvány „Vadan. Szabadon. Természetesen.” Alapítványunk a mentálisan, fizikálisan sérült, megunt, illetve illegálisan tartott egzotikus állatok, főként hüllők, papagájok, kétéltűek mentését, rehabilitációját és számukra a lehető legmegfelelőbb élőhely biztosítását és megtalálását (nem csak országhatáron belül, hanem nemzetközileg is), tűzte ki célul! Emellett alapítványunkkal nagy részt kívánunk vállalni a természet-és állatvédelmi oktatásban szakmai előadásokkal gyerekek és felnőttek részére egyaránt. Hosszú, ám belátható távú céljaink között szerepel a egy Mentő-és Rehabilitáló központ létrehozása, melyet egy korszakalkotó öko - oktató, mentő-és rehabilitáló központnak álmodtunk! Ennek megvalósításához azonban nagyon sok munka vezet, így aki szeretné és tudja támogatni céljaink megvalósulását, úgy szívesen fogadunk minden támogatást, legyen az bármily apró, illetve a kis mentettjeinknek számára is akár száraztápokat, alomanyagot, papírtörlőket, UV izzót, fűtőszálat, élő vagy szárított rovar, lárva vagy lisztkukac eleséget, szénát stb.… Mi hiszünk a közösség erejében, hiszünk bennetek és hisszük, hogy veletek, a Ti támogatásotokkal megvalósulhat egy olyan komplex intézmény, mely interaktív, oktatójellegével számos sanyarú sorsú papagájnak, hüllőnek és kétéltűnek változtathatja meg a sorsát.

Adószám:
19226965-1-02

Támogatom

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Vadan, szabadon, természetesen- Vad -és Egzotikus Állatmentő Alapítvány

Szervezet rövid neve:
WeFeNn

Szervezet adószáma:
19226965-1-02

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/WFN-111985526958882/?modal=admin_todo_tour

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10402427-50526856-90541015

A szervezet telefonszáma:
+36 304962889

A szervezet címe:
7621 Pécs, József utca 7.

Tevékenységi kör:
Természeti környezet védelme, támogatás

Tevékenység leírása:

Alapítványunk a mentálisan, fizikálisan sérült, megunt, illetve illegálisan tartott vad-és egzotikus, későbbiekben cirkuszi állatok rehabilitációja és számukra a lehető legmegfelelőbb élőhely biztosítására és megtalálására (nem csak országhatáron belül, hanem nemzetközileg is), illetve visszaengedésére a természetbe tette fel működését! Emellett alapítványunkkal nagy részt kívánunk vállalni a természet-és állatvédelmi oktatásban szakmai előadásokkal gyerekek és felnőttek részére egyaránt. 

Mire gyűjt:

Jelenleg a teltházzal működő papagájrészlegünk bővítésére gyűjtünk.

Állatvédelem
Bankkártyás
adománygyűjtés

Papagájmentő Projekt

WeFeNn

Jelenleg teltházzal működünk, ahhoz, hogy még több viselkedészavaros papagájnak adhassunk otthont és változtathassuk meg az életét négy, új hatalmas röpdét szeretnék létrehozni.


Adománygyűjtés indult: 2023.01.19.
Összeg: 192.000 Ft
Támogatók száma: 30
Érdekel Támogatom

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.