Újszövetség Gyülekezet

"Az életnek útja felfelé van." Péld 15:24

Az evangélium terjesztése és az emberek megtérése.

Adószám:
18298417-2-05

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Újszövetség Gyülekezet

Szervezet rövid neve:
Újszövetség Gyülekezet

Szervezet adószáma:
18298417-2-05

Honlap:
http://ujszovetseg.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/ujszovetseggyulekezet

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCzs-X1jTHS3-bE_MhOqazsQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10300002-10223709-49020014

A szervezet telefonszáma:
+36 706005577

A szervezet címe:
3531 Miskolc, Nagyváthy J. utca 6.

Tevékenységi kör:
Egyházak, vallási közösségek, gyülekezetek

Tevékenység leírása:

Azt tapasztaljuk, hogy ahogy egy ember Istenhez fordul, úgy az egész személyisége, jelleme, identitása is megerősödik, ezek hatására pedig képes lesz teljes értékű életet élni gátlások, félelmek, testi és lelki betegségek nélkül. Több száz és ezer ember életében láttuk ahogy Jézus átformálja őket: hátrányos helyzetű fiatalok, roma családok, összetört életű árvák és özvegyek, alkohol és kábítószer-fogyasztók életében is óriási változások történtek, melyek által kijöttek a régi életük árnyékából és a mai napon is a társadalom hasznos tagjai lehetnek, családokat alapítanak, gyermekeket vállalnak.

Mire gyűjt:

Adód +1%-val hozzájárulsz a gyülekezet működéséhez, az evangélium terjedéséhez, ingyenes kiadványaink nyomtatásához, hozzájárulsz a gyülekezet munkájának kiterjedéséhez, technikai eszközeink fejlesztéséhez, táborok szervezéséhez. Mindezek magában foglalják, hogy egész Magyarországon és a környező országokban is az evangélium elérhesse az embereket.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.