Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány


A Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány magán- és jogi személyek, egyéb szervezetek bevonásával hozzájáruljon az Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetben kezelt, fekvő- és járóbeteg ellátásban részesülő pácienseknek, hozzátartozóinak betegségmegelőző, gyógyító tevékenysége optimális feltételeinek megteremtéséhez

Adószám:
18735006-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Szent László és Szent István Alapítvány

Szervezet adószáma:
18735006-1-43

Honlap:
https://www.dpckorhaz.hu/informaciok/alapitvanyok/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11705008-29919907-________

A szervezet telefonszáma:
+36 304755976

A szervezet címe:
1097 Budapest, Nagyvárad tér 1.

Tevékenységi kör:
Kórházi és intézeti ellátás támogatása

Tevékenység leírása:
Célunk további anyagi források biztosítása a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet (László Kórház, István kórház, Merényi és Jáhn Ferenc utcai telephelyek) gyógyító tevékenységéhez az optimális feltételek biztosításának segítése.

Mire gyűjt:
A kórház működéséhez rendelkezésre állnak a szükséges dolgok, de az alapítvány a betegek és a dolgozók korházi körülményeinek további javításán fáradozik, ezért gyűjtést szervezünk. Támogatás esetén kérjük az utalás megjegyzés rovatába írják be a támogatandó osztályt. ( koronavírus esetén ez az Infektológia illetve a KAIBO ( Központi Anaesthhesológiai és Intenzív Osztály)


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.