Spirituális Fejlődést Támogató Közösség

Tapasztalás és fejlődés társaságban, tájékozódás a tudás terében.

Célunk, hogy a nyitottság, az elfogadás és a tisztelet jegyében teret biztosítsunk a fejlődéshez, társaságot a tapasztaláshoz és tudást a tájékozódáshoz a lélek, az elme és az önismeret világában.

Adószám:
19237044-1-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Spirituális Fejlődést Támogató Közösség

Szervezet rövid neve:
SoulmindWorld

Szervezet adószáma:
19237044-1-42

Honlap:
https://www.soulmind.world/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/SoulmindWorld

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11709002-25969584-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 204384489

A szervezet címe:
1082 Budapest, Futó utca 25. 35686/0/A/30 1 103.

Tevékenységi kör:
Hitéleti tevékenység, támogatás

Tevékenység leírása:

Az egyesület elsődleges tevékenysége olyan, a spirituális világnézethez kapcsolódó vallási események (szertartások) tartása, lebonyolítása és ezeken való részvétel, amelyek a tagok hitének megfelelően zajlanak és amelyeken a résztvevők olyan hitéleti tevékenységet végeznek, amely önmaguk, a bennük rejlő képességek és a természetfeletti világ megismerésére irányul, valamint amelyeken kijelölt gyakorlatvezetők, a résztvevők bevonásával spirituális gyakorlatot végeznek, és így hozzájárulnak a résztvevők szellemi és lelki (spirituális értelemben vett) fejlődéséhez, és számukra a természetfeletti világ megismeréséhez és megtapasztalásához. Az egyesület kiegészítő tevékenységébe tartozik oktatási tevékenység végzése és ennek keretében az egyesület - a spiritualitással és önismerettel kapcsolatos előadásokat, workshopokat és tanfolyamokat szervez; - a spiritualitással és önismerettel kapcsolatos online oktató anyagokat készít és oszt meg. Az egyesület kiegészítő tevékenységébe tartozik személyi szolgáltatás végzése és ennek keretében az egyesület - az egyesület által kijelölt megfelelő konzulens által, az azt igénylő emberek számára a spirituális fejlődési folyamatukkal kapcsolatos személyes konzultációs lehetőséget biztosít; - az egyesület által kijelölt megfelelő kezelő által, az azt igénylő emberek számára spirituális értelemben vett energetikai kezelést biztosít. Az egyesület kiegészítő tevékenységébe tartozik közösségi, társadalmi tevékenység végzése és ennek keretében az egyesület - kötetlen, nyilvános, ismerkedős találkozókat és egyéb közösségi eseményeket szervez; - bizonyos, a spiritualitáshoz kapcsolódó rendezvényeken való egyesületi képviseletet megszervezi, és ezeken a rendezvényeken a rendezvényen részt vevők számára az egyesület tevékenységét és a spirituális világnézetet népszerűsíti. Az egyesület kiegészítő tevékenységébe tartozik az egyesület vallási, hitéleti tevékenységének megvalósításában részt vevő gyakorlatvezetők gyakorlatvezetői tevékenységéhez kapcsolódó továbbképzésének támogatása.

Mire gyűjt:

Közösségi események, előadások költségeinek fedezésére.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.