Spirituális Fejlődést Támogató Közösség

Tapasztalás és fejlődés társaságban, tájékozódás a tudás terében.

Célunk, hogy nonprofit közösségi központként változatos programokon keresztül biztosítsunk teret a fejlődéshez, társaságot a tapasztaláshoz és tudást a tájékozódáshoz a lélek és az elme világában.

Adószám:
19237044-1-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Spirituális Fejlődést Támogató Közösség

Szervezet rövid neve:
SoulmindWorld

Szervezet adószáma:
19237044-1-42

Honlap:
https://www.soulmind.world/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/SoulmindWorld

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11709002-25969584-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 204384489

A szervezet címe:
1082 Budapest, Futó utca 25. 1/103.

Tevékenységi kör:
Hitéleti tevékenység, támogatás

Tevékenység leírása:

A SoulminWorld közösségben havi 4-5 eseményt szervezünk amik jellemzően valamilyen formában kapcsolódnak az önismerethez, önfejlesztéshez, lelki- és szellemi fejlődéshez, tapasztaláshoz, közösségi programokhoz, spiritualitáshoz.

Néhány ezek közül: közös teaszertartás szerű "teabuli", jóga és táncmeditáció, évtervező workshop, beszélgetések a szexről estek, Hangok Varázsa - hangfürdő, mesemeditáció, erdőfürdő, "Tudatos anya" pszichoedukációs előadás, lélekzene - élő koncert és meditáció, Érezz rá! - játékos est gondolatolvasással, stb.

Mire gyűjt:

Közösségi események, programok, workshopok költségeinek finanszírozására. Legjobban az (egyházi) adó 1% felajánlásnak örülünk!

Technikai számunk: 2374

Online felajánlás: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.