Roma Kulturális Hagyományőrző Egyesület


Szervezet célja szerinti besorolás Kulturális és információs, kommunikációs tevékenység (pl. helyi tömegkommunikáció, művészeti tevékenység, kulturális örökség megőrzése, közgyűjtemény, kiadás, épített környezett védelme, népművészet, hagyományőrzés, közművelődés, kisebbségi, nemzetiségi kultúra ápolása) adomány szervezése , kiosztására meleg étel osztás . Mélyszegénységben élők segítése .

Adószám:
19252360-1-13

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Roma Kulturális Hagyományőrző Egyesület

Szervezet adószáma:
19252360-1-13

Facebook oldal:
https://m.facebook.com/Roma-Kultur%C3%A1lis-Hagyom%C3%A1ny%C5%91rz%C5%91-Egyes%C3%BClet-102918148717316/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742063-21456994-________

A szervezet telefonszáma:
+36 703433100

A szervezet címe:
2760 Nagykáta, Szilva utca 56

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:

Az egyesület kulturális céljai: romák felzárkóztatása, szociális programok szervezése, roma/cigány programok szervezése, a romák és nem romák közötti társadalmi együttélés javítása, tehetséggondozás elősegítése, romák integrációjának elősegítése. Kulturális célok: a kultúra támogatása különös tekintettel a roma kultúrára, a roma/cigány kultúra és értékeinek a bemutatása, lovári cigány tánc és ének népszerűsítése és fejlesztése, roma/cigány nyelv ápolása és hagyományainak megőrzése, a roma/cigány és a modern táncok és énekek (különös tekintettel a lovári és az oláh cigány nyelv) ápolása, terjesztése, tehetségkutatás, kulturális rendezvények szervezése, roma/cigány tehetségek felkutatása és támogatása, a roma/cigány fiatalok oktatásának és művelődésének elősegítése. A roma nemzetiségi jogok védelme. Az egyesület szociális céljai: a társadalmi együttműködés és beilleszkedés elősegítése. A bűnmegelőzés. Nemek közötti egyenlőtlenségek és a gyermekek nélkülözésének felszámolása.

Mire gyűjt:

Kérünk mindenkit hogy amivel tudnak támogassanak tartós élelmiszerekkel fertőtlenítő szerekkel tisztító szerekkel Sajnos a Korona vírusra tekintettel egyre nehezebb mindenkinek megértünk mindenkit hisz nagy csapás érte Magyarországot ezért is kérünk mindenkit hogy vannak kik már a vírus előtt is éheztek és éheznek. Ruha, Élelmiszer , Tisztitó szer ,


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.