Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesület

Civil jogvédő szervezet amely az emberi méltóságot, jogait, érdekeit védelmezi a jog eszközével .

A Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Szervezet azért jött létre és dolgozik, hogy bárki megismerhesse alapvető jogait és érdekeit érvényesítse, azokat a hatalmi szervezeteket indokolatlan beavatkozásával és mulasztásával szemben. A Reménytele Ügyek Harca Jogvédő Szervezet fő célkitűzése, hogy az alapvető jogok és jogelvek érvényesüljenek Magyarországon mint minden Demokratikus Jogállamban. A társadalom peremére szorult embertársaink jog-és érdekérvényesítésének elősegítése, olyan helyzetekben, mikor erőfölényben lévő szervezeteknek vannak kiszolgáltatva, valamint társadalmi integrációjuk segítsége.

Adószám:
18978937-1-42

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesület

Szervezet rövid neve:
Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesület

Szervezet adószáma:
18978937-1-42

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/aladar.vidak.9

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/watch?v=Il71GWprj5E&feature=youtu.be

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700567-70824328-51100005

A szervezet telefonszáma:
+36 706272172

A szervezet címe:
1106 Budapest, Gyakorló utca 18. fszt. 3.

Tevékenységi kör:
Emberi jogok védelme

Tevékenység leírása:

Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Szervezet az Emberi Jogvédő civil szervezet. 2018-as Megalakulásunk óta azért dolgozunk, hogy Magyarországon bárki megismerhesse alapvető emberi jogait és érvényesíthesse, azokat a hatalmi szervezeteket indokolatlan beavatkozásával és mulasztásával szemben. Jelen vagyunk bíróságokon, hivatalos szerveknél, ha kell akkor Minisztériumokban. Valamint fővárosokban és vidéken. - A polgárok jogainak védelmében,az egészségügyben.  A fogyatékos polgárok jogainak védelmére, a romák jogainak védelmére az intézményes diszkriminációval szemben, iskolában és rendezvényeken előadások szervezése ( drog, alkohol, dohányzás ártalmai ) Börtön programok, börtönviseletek társadalmi beilleszkedéseinek támogatása. Egyedül álló anyák támogatása Adományok gyűjtése és kiosztása hátrányos helyzetben lévő embertársainknak. Gyermek elhelyezési per képviselete Az Emberi jogok Európai Bíróság előtt teljes körű képviseletet látunk el. Büntető eljárásban is képviseletet látunk el.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.