Patrónus Ház Nonprofit Kft


A Patrónus Ház elsődleges célja egy 12 fős felnőtt bentlakásos otthon létrehozása Gödöllőn autizmus spektrumzavarban és egyéb értelmi fogyatékkal élők számára. Az otthon lakóinak egyéni igényeken alapuló fejlesztése, szabadidős tevékenységük szervezése, illetve lehetőség szerint megváltozott munkaképességű foglalkoztatás biztosítása. Az otthon kivitelezése 2018 februárjában megkezdődött. Az otthon megépítése mellet második ütemben egy Fejlesztő Központ létrehozásán is dolgozunk, ahol kisgyermek kortól felnőtt koron át tudjuk terápiákkal, fejlesztésekkel segíteni az érintett családokat. A központ célja a szülők, pedagógusok, szakemberek képzése és a társadalmi érzékenyítés is. Ez utóbbi tevékenységet külső helyszínen már meg is kezdtük: tartottunk szülőképzést autizmussal frissen diagnosztizált gyerekek szüleinek, képeztük a helyi speciális iskola pedagógusait, illetve tartottunk jogi előadássorozatot érdeklődőknek.

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi kampányok

Szervezet hivatalos neve:
Patrónus Ház Nonprofit Kft

Szervezet rövid neve:
Patrónus Ház

Honlap:
http://patronushaz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/patronushaz

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742049-21411113-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 303610953

A szervezet címe:
2100 Gödöllő, Zarándok utca 5

Tevékenységi kör:
Intézményes egészségkárosult-ellátás, támogatás

Mire gyűjt:

A 12 fős bentlakásos otthon kivitelezéséhez és berendezéséhez gyűjtünk adományokat. Szükségünk van téglára, cserépre, nyílászárókra, burkoló anyagokra, gépészeti berendezésekre, szaniter árúra és sok-sok bútorra, textil árura és konyhai felszerelésre.

Szociális
Közösségi
kampány

Legyél Te is kert(sz)építő!

Patrónus Ház

Szépítsd velünk közösen 12 fős autista otthonunk kertjét! Varázsoljunk közösen olyan kertet lakóinknak, ahol a nyugalom és az érzékszervek fejlesztése egyaránt fontos szempont.

100% 280.000 Ft összegyűlt
280.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
kampány

Falazz nekünk!

Patrónus Ház

Építs velünk közösen egy 12 fős autista felnőtt otthont! Április az autizmus hónapja, ekkor kezdődik a földszinten elhelyezkedő 6 szoba falazása, melynek légy Te is aktív részese! Támogass minket!

209% 943.500 Ft összegyűlt
450.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.