ORSZÁGOS ÁLLATVÉDELMI ALAPÍTVÁNY

Láss többet, tégy többet!

Az alapítvány elsődleges célja a fiatalok megszólítása és oktatása a felelős állattartásra, felnőtt társaink segítése és informálása és fontos célkitűzésünk az állatvédők szemléletének megváltoztatása, illetve az ÁLLATVÉDELEM szó és definíciójának a megismertetése. Ez alatt azt értem, hogy az állatvédelem nem egyenlő az állatmentéssel. Tehát, bátran mondhatjuk azt a személyt állatvédőnek, aki konkrétan nem az utcáról ment állatot. Hiszen az állatvédő munkája, a megelőző tevékenységének gyümölcse lehet az, hogy pár éven belül csökkenjen az utcára dobott állatok létszáma, ezzel az állatmenhelyekről és állatotthonokról levéve a terhet.

Adószám:
18906293-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
ORSZÁGOS ÁLLATVÉDELMI ALAPÍTVÁNY

Szervezet rövid neve:
Országos Állatvédelmi Alapítvány

Szervezet adószáma:
18906293-1-06

Honlap:
http://www.orszagosallatvedo.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/orszagosallatvedo/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
57600118-10005673-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 305201887

A szervezet címe:
6723 Szeged, Retek utca 17. IX. 48.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
Kidobott, megkínzott, bántalmazott állatok. Hogyan tudjuk ezt megakadályozni, hogyan tudunk ezen változtatni? Én azt gondolom, hogy a kulcs a mi kezünkben van, az emberekében. Felelősek vagyunk az állatokért, de egymásért is. Fontosnak tartom, hogy egymás szemléletén változtassunk és nyissuk fel a másik szemét azzal kapcsolatban, hogy amit tesz, az nem helyes. Mutassunk neki utat, adjunk számára tanácsot és segítsünk neki. A hosszan fenntartható állatvédelem titka a prevenció, azaz a megelőzés. Ezt leghatékonyabban az oktatással, a preventív előadásokkal és természetesen közvetlenül az ivartalanítással tudjuk elérni.

Mire gyűjt:
HOZZUK LÉTRE EGYÜTT AZ IVARTALANÍTÁSI ALAPOT! Az Országos Állatvédelmi Alapítvány országos ivartalanítási alapot kezdeményez. Az akcióban magánszemélyek, cégek, önkormányzatok pénzbeli felajánlásait várjuk. Célunk, hogy csökkenjen a kóbor állomány Magyarország utcáin, valamint hogy menhelyeken és állatotthonokban megakadályozzuk a belső szaporulatot. Emellett a rászoruló állattartókat is támogatnánk. ORSZÁGOS ÁLLATVÉDELMI ALAPÍTVÁNY LÁSS TÖBBET, TÉGY TÖBBET! Bankszámlaszám: 57600118-10005673 (közlemény: "ivartalanítási alap") www.orszagosallatvedo.hu


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.