Digitális Tudás Akadémia Közhasznú Egyesület

Fiatalon vállalkozni? Igen, lehet, UP!

Az UP academy egy olyan vállalkozói szemléletet és szakmai tudást oktató iskola, ami egy az alapítók által megfogalmazott filozófia mentén működik: Az UP egy filozófia és életstílus Budapestről, ami azt jelenti: az álmaid valóra válhatnak jó vagy és tehetséges egyedi vagy örökké szabad képes vagy hinni és bízni magadban és mindenki másban. Célunk, hogy a remek és életképes ötleteiket diákjaink megvalósítsák, legyen az egy közösségi kávézó, interneten árusított saját készítésű gobelin webshop, fiataloknak szóló edzőterem, városi és vidéki diákokat összefogó mezőgazdasági projekt. Kifejezetten olyan fiatalokat keresünk és tanítunk, akiknek társadalmilag értékes, mindenképp támogatást érdemlő ötleteik vannak és elkötelezettek azok megvalósításában. A mi sikerünk az, amikor egy diákunk például 17 évesen megnyitotta jótékonysági célokat szolgáló webshopját(www.geofy.hu) vagy 5 fős dietetikusokból álló csapatunk megnyitotta az egészséges táplálkozást a fiatalok körében népszerűsítő és támogató Kft-jét(www.dietrend.hu). Ezekért az ügyekért és fiatalokért dolgozunk. Társadalmi hatásunk nemcsak az adott diáknak adott közvetlen segítségben jelenik meg, hanem a diákjaink által indított társadalmilag hasznos vállalkozásokon keresztül közvetetten és ez működésünk lényege: olyan fiatal vállalkozások patronálása, akik széles körben, valós értékeket közvetítő szolgáltatásokon keresztül formálják a társadalmat.

Adószám:
18408094-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Digitális Tudás Akadémia Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
UP academy a fiatal vállalkozók iskolája

Szervezet adószáma:
18408094-1-43

Honlap:
http://www.upacademy.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/UPacademy.buda

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCBaQGJbtyzu2u2fLRnlWTXA

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12012204-01393907-00100005

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 302459917

A szervezet címe:
1119 Budapest, Petzvál József utca 50-56. II. emelet 257-258.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:

A 2010-ben alapított, mára közhasznú egyesületünk a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatásával foglalkozik. Jelenlegi fő projektünk: UP academy fiatal vállalkozók iskolája, ahol olyan tehetséges diákokat oktatunk, akiknek társadalmilag is hasznos és értékteremtő vállalkozói ötletük van. Nem a gyors meggazdagásra, hanem az értékteremtésre vágyó fiatalokat keressük. Részükre biztosítunk egy átfogó 1 éves gyakorlati képzést, közösséget, irodai infrastruktúrát és mindent, amire ahhoz van szükség, hogy jövőjüket, és társadalmunk ígéretes jövőjét felépítsék. Eredményeink közé soroljuk többek közt az alábbiakat: 1200+ általunk szervezett ingyenes tantermi képzés 66.000 diák részére 100 diák ingyenes 1 éves vállalkozói képzése 90 diák tandíjtámogatott 1 éves vállalkozói képzése 2200+ diák tekintette meg ingyenes élő online szemléletformáló előadásainkat Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiájának kidolgozásában való részvétel 5 hazai + 1 nemzetközi díj Önkéntességért díj 2013 CSR Hungary 2013 Invitec Innomax 2017 Újbuda hallgatói startup pályázat 2018 Főállású angyal díj 2018

Mire gyűjt:

Szeretnénk, ha a vidéki városokban és falvakban élő fiatalokhoz is eljutna az a tudás, amit az UP academy kínál. Iskolánk 16 éves kortól oktatja azokat a tehetséges diákokat, akiknek akár egész társadalmunkra pozitív hatással bíró ötlete van. Segítségünkkel ezek az ötletek valósággá válnak és a fiatal ötletgazda támogatásán túl kis országunk jövőjét is formáljuk így. Célunk a levelező tagozatunk elindítása, aminek megvalósítására adományokat gyűjtünk. Támogassa ezzel egy fiatalok és egyben az ötleteik megvalósítását is. Köszönünk minden felajánlást!

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Bankkártyás
adománygyűjtés

Támogasd az UP academy fiatal vállalkozók iskoláját!

UP academy a fiatal vállalkozók iskolája

Az UP academy tehetséges fiatalokat támogat rengeteg ingyenes programmal, oktatással, közösség építésével. Adományoddal tovább tudjuk iskolánkat üzemeltetni. KÖSZÖNJÜK!!!


Érdekel
Oktatás
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Támogasd Te a fiatalokat, hogy minőségi oktatáshoz jussanak!

UP academy a fiatal vállalkozók iskolája

2021-ben szeretnénk a vidéken élő fiatalokat is támogatni ötleteik megvalósításában, ezért levelező tagozatunk elindítására gyűjtünk adományokat. Köszönünk minden felajánlást!!! :)


Lezárult:
2021-05-22.
Adószám:
18408094-1-43
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.