MentsManust-Movember Magyarország Egyesület

Magyarország legnagyobb férfiegészséggel foglalkozó mozgalma

A Movember mozgalom meghonosítóiként kilenc éve dolgozunk azért, hogy felhívjuk a magyar férfiak figyelmét a szűrővizsgálatok – elsősorban a 40 év felett szinte kötelezően ajánlott prosztatavizsgálat – fontosságára. Az elmúlt évek sikerének könyvelhető el, hogy a magyar Movember kampány az ország egyik legismertebb prevenciós kampányává nőtte ki magát. A hatékony kommunikáció eredménye az urológus szakemberek szerint is érezhető. Novemberben sokkal több férfi keresi fel a rendelőket mint az év többi részében. Azonban nem elég csak egyetlen hónap erejéig gondolni az egészségünkre! Idén úgy döntöttük, hogy a novemberi prosztatarák elleni prevenciós kampányon túl egész éves aktivitást építünk fel, amely a férfiakat szólítja meg – hogy nagyobb hatást tudjunk gyakorolni a magyar férfiak korai halálozási arányának javítására és rossz egészségügyi kondíciójuk javítására. MENTSMANUST – az ország legnagyobb mozgalma a férfiak egészségéért

Adószám:
18647103-2-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
MentsManust-Movember Magyarország Egyesület

Szervezet rövid neve:
MentsManust

Szervezet adószáma:
18647103-2-42

Honlap:
http://www.mentsmanust.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/MovemberHungary/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCfmxktiUWOJrfC_7oRphlSw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11611408-________

A szervezet telefonszáma:
+36 302935326

A szervezet címe:
1155 Budapest, Mézeskalács tér 12. II 1.

Tevékenységi kör:
Közegészségügy, egészségnevelés

Tevékenység leírása:
• A férfi, -és nőitársadalom figyelmének felkeltése prevenciós egészségügyi szolgáltatások iránt; • Általános társadalmi szintű tájékoztatás a férfiakat érintő betegségek megelőzésének módszereiről, valamint azok kezeléséről, különös tekintettel a prosztata betegségekre és a prosztata rákra. • Az említett célokkal összhangban rendezvények szervezése és egyéb figyelemfelkeltő aktivitások lebonyolítása. • A férfiakat támogató hölgyek bevonása és egészségügyi szűrése, hogy még motiváltibbak legyenek a férfiak egészségtudatosságának növelése iránt.

Mire gyűjt:
Szeretnénk egy mozgó négykeréken járó szűrőbuszt vásárolni, amellyel az ország több pontjára kényelmesen, de hatékonyan el tudunk jutni. A szűrések tumormarkerek által történnének, hogy levetkőzzük az egészségtudatosság elleni gátakat és felépítsünk egy megelőzés alapú edukációval összefont prevenciós kampányt. Az egészség nem magától értetődő, foglalkozni kell vele.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.