MASZK - Magyarországi Alternatív Színházi Központ Egyesület


Kortárs, friss előadó-művészeti produkciók bemutatása, fiatal alkotók támogatása, Szeged kulturális elismertségének növelése, valamint az ALTERRA - Kortárs Elõadóművészeti Központ véglegesítése a szegedi Régi Zsinagógában.

Adószám:
19084963-2-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
MASZK - Magyarországi Alternatív Színházi Központ Egyesület

Szervezet rövid neve:
MASZK Egyesület

Szervezet adószáma:
19084963-2-06

Honlap:
http://www.maszk.hu, www.thealter.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/alterra.regi.zsinagoga

Youtube oldal:
http://www.youtube.com/user/maszkszeged

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10800014-10000005-01884898

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-62-312303

A szervezet címe:
6726 Szeged, Kockaház utca 4. II. 6.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:
A tavaszi és őszi hónapokban különböző előadó-művészeti produkciókat (színház, tánc, zene, irodalom, stb.) hívunk meg az ALTERRA - Kortárs Elõadóművészeti Központba, azaz a szegedi Régi Zsinagógába, július végén pedig - több mint húsz éve már - megrendezzük a THEALTER nemzetközi színházi fesztivált, amely mára a régió egyik legelismertebb független színházi találkozójává vált. Emellett különböző hazai és nemzetközi koprodukciókban, együttműködésekben veszünk részt, fiatal színházi alkotókat, előadókat is támogatunk, valamint színházi nevelési programunk keretében középiskolákba is viszünk előadásokat.Az utóbbi évek kedvezőtlen - gazdasági, kultúrpolitikai - körülményei ellenére sikerült tevékenységünket folytatni, sőt, néhány területen további eredményeket elérni. Számos hazai és külföldi fellépőt láttunk vendégül programjainkon, a THEALTER fesztivál továbbra is egy intenzív, színházi élményekben gazdag bő hetet ígér, a szabadkai Kosztolányi Dezső Színházzal közös projektünket támogatta a Magyarország-Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program, a középiskolákban egyre népszerűbbek vendégelőadásaink.

Mire gyűjt:

Az elmúlt években Egyesületünk az 1%-os támogatást a THEALTER nemzetközi színházi fesztivál megrendezéséhez használta fel, és ezt a jövőben is folytatni tervezi: http://maszk.hu/Maszk/Felajanlas

 

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.