Martfűi Városi Sportegyesület

Tarts Velünk 2018-ban is!

Az egyesület célja - Sport, kulturális, oktatási, környezetvédelmi és nemzetközi tevékenység szervezése. Az egyesület célja szerinti besorolása - sporttevékenység, - kulturális tevékenység, - oktatási tevékenység, - környezetvédelmi tevékenység, - nemzetközi tevékenység. Az egyesület formája - sportegyesület.

Adószám:
19866358-1-16

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Martfűi Városi Sportegyesület

Szervezet rövid neve:
Martfűi VSE

Szervezet adószáma:
19866358-1-16

Honlap:
http://martfuivse.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/MartfuiVarosiSportegyesulet/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11745169-20030023-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 309357979

A szervezet címe:
5435 Martfű, Strand út 3.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:

Az egyesület feladata 1. A működési területén szervezi a lakosság testnevelési és sporttevékenységét a minőségi és szabadidősport tevé-kenységet. Egyesületünk: SPORTEGYESÜLET, melynek alaptevékenysége a sporttevékenység szervezése, vala-mint a sporttevékenység feltételeinek megteremtése. Sportegyesületünk a magyar sport hagyományos szervezeti alapegysége, a versenysport, a tehetséggondozás, az utánpótlás-nevelés és a szabadidősport műhelye. 2. Gondoskodik a szakosztályok, sportcsoportok versenyzési feltételeinek biztosításáról. 3. Szervezi minden korosztály sporttevékenységét, együttműködik térségünk iskoláival az utánpótlás-nevelésben. 4. Céljainak és feladatának megvalósítása érdekében együttműködik az országos, megyei, városi önkormányzati, társadalmi, gazdasági szervezetekkel. 5. A sportegyesület - az alábbi közhasznú tevékenységeket folytatja: a) nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, b) természetvédelem, környezetvédelem, c) sporttevékenység szervezése. Szakosztályok: 6. A sportegyesületben szakosztályok működhetnek. A szakosztályok munkáját a vezetőség irányítja, melynek munkájáról az elnökség számol be. A szakosztály-vezetőség tisztségviselőit (elnök, titkár, technikai vezető), tag-jait a szakosztály 2/3-os többséggel választja meg. A szakosztály feladata a versenyek, edzések, túrák szervezése, rendezése, illetve a versenyeken való részvétel, valamint a szakosztályok hatáskörébe utalt egyéb feladatok ellátá-sa. 7. Szakosztályaink: - atlétika - erőemelő - hagyományőrző íjászat - kézilabda - kerékpár - lövészet - repülő - sakk - szabadidősport - tenisz - természetbarát - triatlon - versenytánc - szabadidősport - tenisz - természetbarát - triatlon - versenytánc

Mire gyűjt:

Térségi, régiós kerékpárversenyek tartásához. Sportfesztiválok rendezéséhez.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.