MancsRanch az Állati Suli Alapítvány

Ahol az állatoké a főszerep!

A 2016-ban indult állati farmunk az eltelt években számos családtaggal bővült, jelenleg 40 kisebb-nagyobb, szelíd, barátságos állat otthona. Nemrégiben ideiglenesen egy törpecsacsi párossal bővültünk, akiket szörnyű körülmények közül, rémes állapotban sikerült kimentenünk. Azóta egészségesen új, szerető gazdákhoz kerültek! Célunk biztosítani meglévő, állandó lakóink számára mindent, amire szükségük van a boldog és egészséges élethez.

Adószám:
18901229-1-02

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
MancsRanch az Állati Suli Alapítvány

Szervezet rövid neve:
MancsRanch Az Állati Suli Alapítvány

Szervezet adószáma:
18901229-1-02

Honlap:
https://allatisuli.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mancsranchsuli/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCiAZmW187gyS6m7m8VaD0gg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
50800104-15535041-________

A szervezet telefonszáma:
+36 706226627

A szervezet címe:
7634 Pécs, Uzdóc utca 7.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:

A MancsRanch-en minden állatunk teljes harmóniában, szeretetben él egymással, amit látogatóink is megtapasztalhatnak. A Ranch-on kívüli életben is sokfelé találkozhattok velük, hiszen egyre több rendezvényre kapunk meghívást, amikre nagy sikerű állati show műsorunkkal és a szintén közönség kedvenc állatsimogatóval készülünk. Felkérésre óvodás és iskolás gyerekek számára játékos állati KRESZ oktatásokat tartunk (Mancs program néven ismert), mely interaktív jellege miatt rendkívül népszerű a kisebbek és nagyobbak körében is.

Mire gyűjt:

Kezdetek óta a folyamatos fejlődés hívei vagyunk. Állataink életterét rendszeresen csinosítjuk, építgetjük és igyekszünk mindig mindent az igényeikhez igazítani. Jövőbeli terveink között szerepel egy új, nagyobb terület megvétele, mivel a mostanit lassan kinőjük. Amennyiben teheted, támogasd a MancsRanch állatait. Ezt megteheted itt és természetesen számlaszámunkra utalva is [50800104-15535041]. Nekünk minden támogatás számít legyen az 300 vagy 3000 Ft. A beérkezett összegeket 100%-ban a MancsRanch állataira és körülményeik biztosítására fordítjuk (takarmány, állatorvosi kezelések, ranch fejlesztések, karbantartások, fogyóeszközök pótlása).

Dokumentumok:

  1%-os nyilatkozat

Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Segíts a MancsRanch állatain!

MancsRanch Az Állati Suli Alapítvány

Idén először a MancsRanch alapítványa jogosult adó 1% felajánlások fogadására. Ha gondolod, segítsd állatainkat és munkásságunkat. Rendelkezni csupán 2-3 perc, számunkra mégis hatalmas segítség.


Határidő:
2020-05-20
Adószám:
18901229-1-02
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.