Litkei Sportegyesület


A szervezet 2 hónappal ezelőtt alakult, Litkén, Nógrád Megyében egy halmozottan hátrányos helyzetű faluban. Célja a labdarúgás, mint sport népszerűsítése, közösségi élet fellendítése az adott faluban és környékén. A hátrányos helyzetű fiatalok számára megteremteni a lehetőséget arra, hogy valamikor profi focistává válhassanak.

Adószám:
19140939-1-12

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Litkei Sportegyesület

Szervezet rövid neve:
Litke SE

Szervezet adószáma:
19140939-1-12

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
18203181-06041908-40010014

A szervezet telefonszáma:
+36 203155180

A szervezet címe:
3133 Magyargéc, Alkotmány utca 5.

Tevékenységi kör:
Diáksport

Tevékenység leírása:
- Sportolási lehetőség biztosítása. -Kitörési lehetőség biztosítása a fiataloknak. -Közösségi élet fellendítése. - Hazai és Nemzetközi tornákon való aktív részvétel.

Mire gyűjt:
Alakulásunk után 2 hónappal, külső segítséggel sikerült egy UEFA által elismert Nemzetközi Labdarúgó Tornán résztvenni, Horvátországban. 8 ország csapatai csaptak össze, csapatunk elismerő eredménnyel zárt, több olyan csapattal is sikeresen vette fel a versenyt, amely sokkal magasabban jegyzett és profi anyagi háttérrel rendelkezik. Csoport-harmadikként bronzérmét hoztunk haza, összesítésben pedig 10. helyen végeztünk. A gyerekekben óriási tehetség és lehetőség van akár az egész régió futballjának felvirágoztatására. Országos szinten is ritka közösségi szellemmel és akarattal rendelkeznek. A tornán szintén részt vett a Videoton csapata, akik végig bíztattak minket. Szeretnénk nagyobb összegű adományokat gyűjteni, hogy folytathassuk a munkát az utánpótlásban is, folyamatosan résztvevői lehessünk ezeknek a tornáknak. Mezre, buszra, edzőfelszerelésekre lenne szükségünk, sajnos semmilyen anyagi hátterünk nincs, az önkormányzatra sem tudunk támaszkodni. A gyerekek kivétel nélkül először tudtak külföldre jutni, de óriási bizonyítási vágy él bennük. Kérem segítsenek megvalósítani céljainkat. Köszönettel: Rácz Milán elnök Litke SE


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.