Labdás Sportok Amatőr Szabadidősport Egyesület

Teniszpartner hiánya ne legyen a sportolás gátja!

Az elmúlt évben 490 különböző ember vett részt hétvégi teniszversenyeink valamelyikén. Szerretnénk ezt a számot 700 körülire felbővíteni. Ehez a jelenlegi 10 éves tenisz eredményeket kezelő honlapunkat szeretnénk felújítani.

Adószám:
18271522-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Labdás Sportok Amatőr Szabadidősport Egyesület

Szervezet rövid neve:
Teniszpartner keresés, amatőr teniszverseny szervezés

Szervezet adószáma:
18271522-1-43

Honlap:
http://teniszpartner.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/teniszpartner/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
18203363-06013187-40010012

A szervezet telefonszáma:
+36 703130970

A szervezet címe:
1116 Budapest, Kondorosi út 10/A. B. fszt. 6.

Tevékenységi kör:
Diáksport

Tevékenység leírása:
Egyesületünk a Teniszpartner.hu honlapon keresztül próbál minél több teniszbarátot a rendszeres sportolásra buzdítani 14 éve. Minden hétvégén tartunk teniszversenyeket, ahol a közösség ötletei alapján folyamatosan újabb és újabb motivációs ötleteket vezetünk be, hogy minél többen hetente minél többször sportoljunk. Mindenki visszakeresheti akár a 10 évvel ezelötti mérkőzés eredményeit, láthatja az elmúlt héten ki kivel milyen mérkőzéseket vívott, ki miként áll a hétvégi versenyek eredményei alapján összeálló ranglistán.

Mire gyűjt:
Online valós időben szeretnénk a mérkőzések eredményét kijelezni a teniszpartner.hu honlapunkon. A verseny lebonyolítója ne papirra vezesse az eredményeket, hanem rögtön egy tabletre. Amiről azonnal látszódnának az eredmények mindenki számára, látszódna fél óra múlva ki kivel fog játszani az adott helyszíneken. Így mégtöbb érdeklödő, szurkoló értesülne hamarabb a történésekről és kapna kedvet csatlakozni a sportoláshoz.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.