Kiugrás Alapítvány a Hátrányos Helyzetű Sportolókért


A Kiugrás által 2019-ben létrehozott Hátrányos helyzetű sportolókért Alapítvány kiemelt figyelmet, szeretne fordítani az eredményes, tehetséges, ám de hátrányos helyzetben lévő sportolók támogatására.

Adószám:
19103699-1-02

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kiugrás Alapítvány a Hátrányos Helyzetű Sportolókért

Szervezet rövid neve:
Kiugrás Alapitvány

Szervezet adószáma:
19103699-1-02

Honlap:
http://www.kiugrasalapitvany.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kiugrasalapitvany/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11731063-21455797-________

A szervezet telefonszáma:
+36 205423304

A szervezet címe:
7300 Komló, Fürdő utca 8.

Tevékenységi kör:
Diáksport

Tevékenység leírása:

2019 január óta működik az alapítvány. Tapasztalataink, szerint számottevő azok a fiatalok száma, akik sportban sokkal sikeresebbek lehetnének, de sajnos nincs meg mögöttük az a megfelelő háttér legyen az egy megfelelő miliő vagy akár anyagi háttér. Mi nekik szeretnénk segitséget nyújtani. www.kiugrasalapitvany.hu

Mire gyűjt:

Sporttáborunknak, Europai uniós szabályoknak megfelelő sportpálya létesitésére gyüjtünk, amin területi és országos versenyeket is megtudunk rendezni .


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.