Kis-Pingvin Úszó-, és Vízilabda Előkészítő Sportegyesület

Támogasd, hogy úszhasson!

Júliusban 25 Kis-Pingvin, úszók és vízilabdázók vágnak neki a Lupa-tónak, hogy több mint 20 órán keresztül ússzanak, összesen 250 kilométert. Cél az, hogy az úszás közben felhívják a figyelmet arra, hogy a mozgás öröm, és hogy az utánpótlás is képes nagy teljesítményre. A felkészülés és az úszás során a csapat szeretne 3.000.000 Ft-ot összegyűjteni, ez az összeg biztosítaná azt, hogy nehezebb helyzetben lévő gyermekeknek se kelljen felhagynia kedvenc sportjával.

Adószám:
18877290-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kis-Pingvin Úszó-, és Vízilabda Előkészítő Sportegyesület

Szervezet rövid neve:
KIS-PINGVIN SPORTEGYESÜLET

Szervezet adószáma:
18877290-1-43

Honlap:
http://www.kispingvin.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kispingvinuszas/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11702012-21448643-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 304005129

A szervezet címe:
1188 Budapest, Nemes utca 38.

Tevékenységi kör:
Diáksport

Tevékenység leírása:
Az egészséget, a rendszerességet, a mozgás fontosságát szorgalmazzuk a mindennapjainkban Hisszük, hogy akarattal, kitartással, céltudatossággal, bármit el lehet érni. Mindezzel nemcsak a sportban, hanem a hétköznapi életükben is szeretnénk maradandót tanítani a gyerekeknek. Kreativitással, játékossággal és változatossággal oktatjuk a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Elengedhetetlen, hogy a gyerekekkel megszerettessük az úszást és a vízilabdát, amit megfelelő motiválással és példamutatással tudunk elérni.

Mire gyűjt:
Hatalmas cél, 250 gyermek sportolásáért! Idén, egy újabb jótékony cél érdekében száll vízre a Pingvin közösség. Sok család került nehéz anyagi helyzetbe, a vírus helyzet hatásai miatt. Sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy a gyermeküket nyári táborba küldjék, ahogy a szeptemberi úszó/vízilabda edzések látogatásának feltételeit (bérlet, úszó felszerelés) is nehéz lesz sokaknak előteremteni. A felkészülés és az úszás során a csapat erre szeretne gyűjteni, hogy nehezebb helyzetben lévő gyermekeknek se kelljen felhagynia kedvenc sportjukkal.

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet (250 kilométer a pingvinekért!)


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.