Képkapu Kulturális, Művészeti, Vízi- és Légimentő, Tűzoltó Országos Közhasznú Egyesület


Adományaitok felhasználásával a betegek, a balesetben megsérültek, a természeti katasztrófák miatt mentésre, segítségre szorulók részére nyújtunk gyors, hathatós és gyakran életmentő segítséget.

Adószám:
18107377-1-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Képkapu Kulturális, Művészeti, Vízi- és Légimentő, Tűzoltó Országos Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
BARRACUDA KATASZTRÓFAELHÁRÍTÓ ÉS SPECIÁLIS MENTŐ ORSZÁGOS EGYESÜLET

Szervezet adószáma:
18107377-1-41

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Barracudarescue/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10101463-43695200-01004004

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 305239282

A szervezet címe:
1039 Budapest, Bálint György utca 16. IX. em. 27.

Tevékenységi kör:
Egyéb katasztrófaelhárítás, életmentés

Tevékenység leírása:
Egyesületünket, a Barracuda Katasztrófaelhárító és Speciális Mentő Országos Egyesületet 2002-ben alapítottuk, mostanra a főprofilunk a betegek, illetve rászorulók segítése, mentése lett. Ott vagyunk, ahol baj van, segítünk, mentünk, túlélők után kutatunk. Legutóbb a sajnálatos dunai tragédiánál egyesületünk tagjai erejüket megfeszítve, odaadással, kimagasló szakmai tudással segítettek a Hableány mentésénél, és túlélők utáni kutatásnál, illetve az áldozatok keresésénél.

Mire gyűjt:
Most a támogatásból egy 9m hosszú modern műszaki jellemzőkkel rendelkező merev aljú gumihajót szeretnénk vásárolni, melynek költsége 12 millió Ft, és ehhez kérjük adományaitokat az egyesület. Ez a hajó a budapesti dunai szakasz felügyeletéhez és a mentéshez lenne szükséges.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.