Kecskeméti Mentőkért Alapítvány

Tegyünk együtt a jobb mentésért.

Alapítványunk célja, hogy az adományok segítségével új eszközök beszerzését tudjuk megvalósítani, valamint a nálunk dolgozó szakemberek továbbképzéséhez szükséges anyagi feltételeket is biztosíthassuk. Jelenleg kiemelten fontosnak tartanánk olyan eszközök beszerzését, melyeket súlyosan beteg, vagy sérült gyermekek ellátása során tudnánk használni.

Adószám:
18900565-1-03

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kecskeméti Mentőkért Alapítvány

Szervezet adószáma:
18900565-1-03

Honlap:
https://www.facebook.com/Kecskemetmento/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
52000056-12000681-________

A szervezet telefonszáma:
+36 209872446

A szervezet címe:
6000 Kecskemét, Akadémia körút 16. II. 22.

Tevékenységi kör:
Egészségügyi mentõszolgálat, támogatás

Tevékenység leírása:

Az alapítványt a kecskeméti mentőállomás dolgozói hívták életre, hogy a mindennapi tevékenységünkhöz kapcsolatos eszközöket, képzéseket, valamint az állomás élhetővé tételét biztosítsuk.Ellátási profilunk a legkissebbektől a legnagyobbakig tart, de sajnos a napi használatban lévő mentéstechnikai eszközeink amortizálódnak és állami forrásból ezek pótlása/javítása, valamint új eszközök beszerzése igencsak nehézkes. Legfőképpen ebben kérnénk a közösség segítségét.

Mire gyűjt:

Új mentéstechnikai eszközök, valamint oktatási eszközök beszerzése.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.