Jövőbarát Alapítvány


A Jövőbarát Alapítvány a veszélyeztetett fiatalok támogatását,a drog- és bűnözés ártalmaitól való megóvását tekinti legfőbb célkitűzésének.Ezt évek óta jól bevált eszközzel,sport és egyéb kulturális programok szervezésével végezzük -főként- a környező lakótelepen élő,kallódó 10-26 éves fiataloknak.

Adószám:
18110458-1-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

 • Szervezet
 • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Jövőbarát Alapítvány

Szervezet adószáma:
18110458-1-41

Honlap:
http://www.jovobarat.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/jovobaratalapitvany?ref=hl

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10300002-20157317-00003285

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-4568373

A szervezet címe:
1033 Budapest, Pethe Ferenc tér 1-3.

Tevékenységi kör:
Szabadidõs ifjúsági szervezetek

Tevékenység leírása:
Két fő programunk közül alapprogramunk az "Éjféli Sportbajnokság", mely péntek-szombat éjszakánként várja a fiatalokat, önkéntes segítők vezetésével, 2007 óta működik a KRÉM, azaz a Kreatív Élő Műhely elnevezésű alternatív napközbeni ellátás, mely minden héten, keddtől péntekig délutánonként nyújt szabadidős elfoglaltságot a 10-18 éves korúaknak. Mind az éjszakában, mind délutánonként különböző sport, játék, kreatív tevékenység közül válogathatnak a fiatalok, úgy mint pingpong, csocsó, biliárd, darts, számtalan társasjáték, kézműves foglalkozás vagy akár főzősuli. Igyekszünk a fiatalok igényeihez igazodni, ezért programjaink folyamatosan változnak. Járunk nyári táborba, kirándulni, színházba, moziba, sportversenyekre, vagy akár állatkertbe. A szünidők alatt is szervezünk programokat, idényhez mérten, valamint minden évben kint vagyunk a Sziget Fesztivál Civil Falvában. Az évet mindig a karácsonyi ünnepség zárja.Az alapítvány 2012-ben második alkalommal kapta meg az "Év Civil Szervezete" díjat Óbudán. Az elismerés részben a több mint 20 éves sikeres működésnek volt köszönhető, mely 20 év alatt több száz fiatalt fordult meg a szervezetnél. A fiatalok között tudhatjuk a 2012-es londoni paralimpia győztes asztaliteniszezőjét, Pálos Pétert, aki több, mint 10 évig látogatta a szervezetet. A szervezet és az egyik főtámogató( Wing Zrt. ) között 2011 óta működik egy mentor program, mely 5 kiemelt fiatalt támogat a középiskolai tanulmányaikban. Mára már hárman végzősök az ösztöndíjasok közül, de van aki tervezi a továbbtanulást is, köszönhetően a mentor programnak. 2014 nyarán az Auchan Magyarország támogatásával a fiatalok részt vehettek egy fotó- és videokészítő tanfolyamon.

Mire gyűjt:

A cél szerinti tevékenységek végzésére használt eszközök,

 • Kézműves foglalkozás: festék, ecset, üvegfesték,üveg, olló, színes fonal, színes gumi
 • Sport, játék: pingpong labda, pingpong ütő, darts nyíl, biliárd dákó, biliárd kréta, készségfejlesztő társasjátékok, 
 • Jövőbarát logós toll
 • Kirándulás: belépőjegyek, buszjegyek, BKV jegyek, élelmiszer (szendvicshez, főzéshez)
 • Főzősuli: különböző élelmiszer alapanyagok
 • Bérek, megbízási díjak, működési költségek.

  Jogállás:
  Közhasznú

  Egyéb
  Bankkártyás
  adománygyűjtés

  Jövőbarát Alapítvány

  Jövőbarát Alapítvány

  Feltöltés alatt!


  Adománygyűjtés indult: 2017.11.17.
  Összeg: 52.000 Ft
  Támogatók száma: 3
  Érdekel

  Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.