Jobbulást! Alapítvány

Tiszta mosdók a jobbulásért!

A lakosság egészségi állapotának és az egészségügyi ellátás színvonalának javítása. A hatékonyabb ellátás és az egészséges életmód elősegítése érdekében innovatív szolgáltatások fejlesztése.

Adószám:
18947881-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Jobbulást! Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Jobbulást! Alapítvány

Szervezet adószáma:
18947881-1-41

Honlap:
http://jobbulastalapitvany.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/jobbulastalapitvany/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200223-10073605-________

A szervezet telefonszáma:
+36 305719696

A szervezet címe:
1034 Budapest, Szőlő utca 35. VII. em. 36.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

Tevékenység leírása:

Az egészségügyi ellátóhelyek infrastruktúra-fejlesztésének támogatása o Prevenciós, illetve egyéb népegészségügyi vonatkozású lakossági tájékoztatás o Az egészségügyi ellátás hozzáférhetőségének növelése o Az egészségügyi dolgozók egészségi állapotának javítását célzó kezdeményezések támogatása, megvalósítása o Az alapítvány céljait szolgáló projektek, pályázatok, kampányok kezdeményezése, lebonyolítása o Az alapítványi célok megvalósulását elősegítő pályázatokon, projekteken való részvétel o Együttműködés az egészségügy fejlesztése érdekében tevékenykedő más hazai és nemzetközi szervezetekkel o Az egészségügy fejlesztésével kapcsolatos előadások, konferenciamegjelenések vállalása o Lakossági tájékoztatás az egészségügyi rendszerrel kapcsolatos információkról

Mire gyűjt:

A kulturált mosdó megléte ma már mindenhol - akár moziban vagy szórakozóhelyen - alapvető elvárás. Az egészségügyi intézményekben azonban ez még gyakran nem adott. Változtassunk ezen közösen! Segíts Te is a kórházi mosdók felújításában, ezzel is csökkentve a kórházi fertőzések számát!

A Jobbulást! Alapítvány ahhoz kéri támogatásodat, hogy jövőre már ne ezekkel az élményekkel térjenek haza a betegek a kórházakból:

„Ami engem nagyon zavart, az a közös zuhany, WC állapota. Frissen szülve nagyon gáz.” „Nagyon ocsmányak a zuhanyzók, WC-k is.”

A Jobbulást! Alapítvány célja mind a betegek, mind az egészségügyi dolgozók számára kézzel fogható változásokat előidézni az egészségügyben.

A tavalyi évben többek között a kórházhigiéné fejlesztésén dolgoztunk, kézfertőtlenítőket adományoztunk egészségügyi intézményeknek. Továbbra is kiemelt célunk a kórházi fertőzések számának csökkentése, a betegbiztonság növelése.

TISZTA MOSDÓK A JOBBULÁSÉRT! kezdeményezésünk célja, hogy a kórházakban a betegeket és látogatóikat is kulturált mosdók fogadják, ahol van többek között WC-papír, szappan és kéztörlő, a falak pedig nem penészesek.

Festéket és csempe-, illetve járólap-adományokat vállalati felajánlások biztosítanak, azonban WC-k, csaptelepek, mosdókagylók, valamint fogyóeszközök és azok tartóinak (kéztörlő-adagoló, WC-papír tartó, szappanadagoló) beszerzéséhez a Ti segítségeteket kérjük. A beérkezett adományokból megvásároljuk a felszereléseket, a kórházak pedig az alapítványunk által kiirt pályázatra jelentkezve juthatnak majd hozzá ezekhez.

Támogasd munkánkat, és fogadj örökbe egy kórházi mosdót, vagy akár csak egy WC-deszkát! 

Hogy lásd, hogyan járulhatsz hozzá a kórházi mosdók felújításához, mutatunk néhány példát:

1000, 2000 vagy 5000 Ft: WC-papír, kéztörlő, szappan, alkoholos fertőtlenítő

10 000 Ft: kéztörlő-adagoló, WC-papír adagoló, szappanadagoló

20 000 Ft: WC és tartozékai, egyéb szaniterek (pl. mosdókagyló, csaptelep, zuhanytálca)


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.