Hang-Kép Kulturális Egyesület


A Hang-Kép Egyesület célja, hogy a hang és kép eszközeivel (fotó, videó, beszéd és zene) segítse a fiatalokat abban, hogy megismerjék egyéni és közösségi értékeiket, ezáltal jobb emberekké, a közösség aktívabb tagjaivá váljanak.

Adószám:
18559334-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Hang-Kép Kulturális Egyesület

Szervezet rövid neve:
Hajdúhadházi Fiatalok (informális csoportunk)

Szervezet adószáma:
18559334-1-09

Honlap:
http://www.hangkep.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/hajduhadhazifiatalok/

Youtube oldal:
http://youtube.com/hangkepe

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
60600084-11045270-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 204558283

A szervezet címe:
4026 Debrecen, Garai u. 13. 13.

Tevékenységi kör:
Általános és egyéb hírközlés, tömegkommunikáció

Tevékenység leírása:

A Hang-Kép Egyesület 2000-ben alakult fiatal újságírók kezdeményezésére. A tíz állandó tag mellett, önkéntesekkel és segítőkkel egészül ki az egyesület csapata, akik egy képzeletbeli pillanatfelvételen 30-40 fős csoportot képeznének. A szervezet tagjai évek óta foglalkoznak tömegkommunikációval, kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkeznek, számtalan találkozót, szemináriumot és konferenciát szerveztek, mind hazai, mind nemzetközi viszonylatban. Az egyesület fő tevékenysége a kommunikációra épül. Ezen belül a fiatalok és civil szervezetek kommunikációs képzését évek óta folyamatosan végzi. A szervezet a tömegkommunikációs eszközök használatán túl a nyilvános beszéd, a nyilvános szereplés fortélyaira is képzi a fiatalokat és a fiatal felnőtteket. Egyik informális csoportunk, a Hajdúhadházi Fiatalok csoportja 2016 nyara óta azon dolgozik, hogy legyen aktív és hasznos közösségi-ifjúsági élet Hajdúhadházon. Megközelítésünk az ifjúsági munka és a közösségszervezés. Az elérhető közösségi terek hiánya mellett a helyi fiatalok tehetségéért és elismeréséért dolgozunk, de a fiatalok problémáira is szeretnénk felhívni a figyelmet. Közösségi eseményeket szervezünk, kiállunk az emberekért, művészeti eszközökkel dolgozunk, hazai műhelyeken és külföldi ifjúsági programokban veszünk részt.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.