Ágica Sérült Állatmenedéke

Segítsd a sérült állatokat! A jövőjük a te kezedben van!

Az Ágica Sérültállat Menedéke Alapítvány története 2015-ig nyúlik vissza. Zachariás Ágnes (Ágica) - a menhely alapítója - eddigre már számtalan állatnak adott menedéket saját otthonában. 2015-ben édesapja örökségének ráfordításával kezdte építeni a menhelyét először otthonában, majd Solt egy külterületi ingatlanján. A menhely mára már számtalan olyan sérült, öreg, beteg állatnak adott otthont, akiknek máshogy nem lett volna esélyük a túlélésre. A két helyszínen (Ágica otthonában és a telephelyen) átlagban 80 állat éli mindennapjait, keresi gazdáját. Az évek során mentettünk már teljesen reménytelen állaapotban lévő kutyát, cicát, de volt hogy védett madarat és lovat is. A rosszabb állapotban lévő lakók Ágica otthonában leltek biztonságos otthonra. Köztük 5 kocsis kutyus, sok öreg, idős, beteg kutya, és FIV vírussal fertőzött cicusok. A menhelyen általában ketten végzik a mindennapi munkát Ágicával, otthonában egyedül gondozza az állatokat. A menhely célkitűzése, hogy olyan sérült, beteg, kiszolgáltatott állatoknak is jusson segítség, akiknek máshogy nincs esély túlélni. Azok a szerencsésebb állatok pedig, akiknek volt esélyük rehabilitációra folyamatosan keresik szerető gazdijukat, ahol igazi családtagként tekintenek rájuk. A honlapon örökbefogadható kutyáink és gazdára talált kutyáink egy része is megtalálható. Amennyiben örökbefogadáson gondolkozol, nézz szét gazdikereső állataink között. Az alapítvány működését alapvetően befolyásolja a támogatóink által adott adó 1%, a pénzügyi és tárgyi adományok. Amennyiben lehetőséged van rá és szeretnéd munkánkat segíteni, akár csak egy kávé árával is, nézz szét a lehetőséget között a 'segíts' oldalon. Távlati céljaink A menhely tágas kifutóval rendelkezik, és a kutyusoknak van lehetősége komolyabb mozgásra itt. Azonban nagy álmunk, hogy a kifutókat és a kenneleket korszerűsíteni tudjuk, annak érdekében, hogy a kutyák melegben, kényelemben, komfortosan várják az álomgazdit.

Adószám:
18648355-1-17

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Ágica Sérült Állatmenedéke

Szervezet rövid neve:
Ágica Sérültállat Menedéke Alapítvány

Szervezet adószáma:
18648355-1-17

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/agica.alapitvanya/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11732301-20010915-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 303672115

A szervezet címe:
7020 Dunaföldvár, Pentelei utca 161.

Tevékenységi kör:
Természeti környezet védelme, támogatás

Tevékenység leírása:

Sérült, megkínzott állatok gyógyíttatása,hivatalosan működő menhelyünkön lévő állatok gondozása.Megfelelő családokba juttatás.

Mire gyűjt:

Azért kezdtünk ebbe a gyűjtésbe,mert folyamatosan,megfelelően szeretnénk segíteni a bajba jutottakon. Csak az adományozók nagy lelkűségében bízhatunk,számítunk rátok,hogy veletek jobbá tehessük ezeknek a szerencsétlenül járt állatoknak a sorsát!

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

13600/28! Egy hivással/Sms-el, Segíts, Te is!

Ágica Sérültállat Menedéke Alapítvány

Segíts te is az állatotthon lakóit! Neked egy hívás/sms, az állatoknak egy tál étel! Segíts most! Köszönjük! 13600/28


Telefonszám: 13600/28
1179 hívás, 1197 sms
Érdekel
Állatvédelem
Bankkártyás
adománygyűjtés

Te vagy a jövőnk! Ágica Sérültállat Menedéke Alapítvány

Ágica Sérültállat Menedéke Alapítvány

Segíts,hogy segíthessünk! Sérült-megkínzott állatokat mentünk,gyógyulást és új életre való lehetőséget biztosítunk nekik! Állatotthonunkban 70-100 állat napi ellatását biztosítjuk családias környezetben!


Adománygyűjtés indult: 2019.11.12.
Összeg: 1.225.002 Ft
Támogatók száma: 144
Érdekel Támogatom
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Adó 1%-al SEGÍTSD A BETEG ÁLLATOKAT, TE IS!

Ágica Sérültállat Menedéke Alapítvány

Az Ágica Sérültállat Menedéke Alapítvány, olyan sérült, beteg, bántalmazott kutyákon és cicákon segít, akik másképp meghalnának. Egy új élet reményében megmentjük Őket!


Lezárult:
2022-05-22.
Adószám:
18648355-1-17
Érdekel
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

1% FELAJÁNLÁSODDAL, SEGÍTS TE IS A SOLTI MENHELY LAKÓINAK

Ágica Sérültállat Menedéke Alapítvány

Kedves ismerősök, ismeretlenek, támogatóink, barátaink! Kérlek segíts TE is a solti menhelyen élő sérült és már gyógyult állatoknak 1% felajánlásoddal! Legyél TE az Ő hősük!


Lezárult:
2021-05-22.
Adószám:
18648355-1-17
Érdekel
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

SEGÍTS TE IS ADÓD 1%-a Felajánlásával a SÉRÜLT ÁLLATOKAT

Ágica Sérültállat Menedéke Alapítvány

Alapítványunk KIEMELTEN SÉRÜLT,BÁNTALMAZOTT,MAGÁRA MARADT ÁRVA KUTYÁKAT MENT. ADÓD 1%-A FELAJÁNLÁSÁVAL,ÉLETET MENTESZ! KÖSZÖNJÜK!


Lezárult:
2020-05-20.
Adószám:
18648355-1-17
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.