Gerecse Rádióklub Sportegyesület

Együtt egy sportosabb, egészségesebb életért.

Az egyesület célja, hogy ebben a rohanó világban kikapcsolódási, sportolási lehetőséget biztosítson mindenki számára. Célunk, hogy a tehetséges fiatalokat támogassuk, oktassuk, hogy a későbbiekben akár komoly sportoló válhasson belőlük.

Adószám:
18657157-1-11

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Gerecse Rádióklub Sportegyesület

Szervezet adószáma:
18657157-1-11

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Radioklubtatabanya/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11740009-20089728-________

A szervezet telefonszáma:
+36 205338039

A szervezet címe:
2800 Tatabánya, Feszty Á. u. 29. 43.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
A szervezet a rádióamatőr sport mellett párhuzamosan foglakozik a rádiós tájfutással is. Célunk az utánpótlás nevelés. A sport iránt érdeklődők közösségbe tömörítése, oktatások, szakmai programok, továbbképzések, versenyek szervezése, lebonyolítása.

Mire gyűjt:
Több neves sportolónk van, akik komoly eredményeket (EB, VB) értek már el a sportban. Sajnos a szervezet támogatottsága elég alacsony. Ahhoz, hogy ezek a sportolók a továbbiakban is akadálymentesen tudják folytatni a tevékenységüket, valamint a gyermek sportolóink előrejutását tudjuk támogatni és ne hagyják el a sportot segítségre van szükségünk. Minden kis segítségért hálásak vagyunk.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.