Frenklin park Teknősotthon Alapítvány

teknősöket mentünk

- teknősök és más megunt házikedvencek befogadása - a kifutók bővítése, fejlesztése - turisztikai pont kialakítása - állatokkal, állattartással, állatvédelemmel kapcsolatos felvilágosítási munka (például iskolákban) - állatvédelmi kultúrát széles körben terjeszteni - állatok élethez való jogát hirdetni - pályázati lehetőségek feltérképezése - korszerűsítés (napelem)

Adószám:
19294540-1-12

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Frenklin park Teknősotthon Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Teknősotthon

Szervezet adószáma:
19294540-1-12

Honlap:
https://www.patreon.com/frenklinpark

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/peter.vida.9

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
50462683-10001136-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 702912044

A szervezet címe:
3041 Héhalom, Szent István király utca 33.

Tevékenységi kör:
Természeti környezet védelme, támogatás

Tevékenység leírása:
Magyarországon egyedülálló módon mentünk és fogadunk be vörös és sárgafülű ékszerteknősöket, biztonságos és kényelmes életet biztosítunk számukra minden évszakban. A szárazföldi és viziteknősökön kívül otthont adunk még leguánoknak, agámáknak, varánuszoknak, tengerimalacoknak, és nyulaknak is. Látogatóknak a belépés ingyenes. Gyermekbarát hely vagyunk.

Mire gyűjt:
A folyamatos fenntartás és a fejlesztések költségeihez kérünk anyagi segítséget, mert a koronavírus járvány igen rosszul érintett minket is. De még így is, mind a kinti tavakat és kifutókat, mind a beltéri férőhelyeinket folyamatosan fejlesztjük, szépítjük. Hosszútávon a cél, hogy bővülhessünk, és minél több teknőst és más megunt házikedvenceket befogadhassunk.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.