United Way Magyarország


Olyan világot álmodtunk meg, amelyben a színvonalas oktatáshoz való hozzáférés, a pénzügyi stabilitás és az egészséges életkörülmények egyaránt biztosítottak ahhoz, hogy mindenki megvalósíthassa életcélját, a gyerekek és a fiatalok elérjék álmaikat, kibontakoztathassák a bennük rejlő tehetséget.

Adószám:
18093951-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
United Way Magyarország

Szervezet rövid neve:
United Way Magyarország

Szervezet adószáma:
18093951-1-42

Honlap:
http://www.unitedway.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/UnitedWayHungary/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCrwQyyN79MuW6bFXlJQ7h3g/featured

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10102244-06753300-01003000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-1-236-9731

A szervezet címe:
1061 Budapest Andrássy út 11.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

A United Way Magyarország  a világ egyik legnagyobb, 130 éve magánadományokból fenntartott non-profit szervezetének, a United Way nemzetközi hálózatának tagja. Alapításunk óta több száz civil szervezetet támogattunk, sok ezer önkéntes tudását és erejét fordítottuk hazánk társadalmi céljaira, illetve a szektorok közötti párbeszéd és együttműködés erősítésével mindig komoly szerepet vállaltunk a magyar társadalom fejlődésében. Globális szemlélettel, helyben tevékenykedünk a fiatalokért: programjaink révén a magyar gyermekek erősebb, (ön)tudatosabb, hatékonyabban kommunikáló, a jövőt közös erővel formálni tudó és akaró, felelősségteljes felnőttekké válását segítjük elő. 

Olyan világot álmodtunk meg, amelyben a színvonalas oktatáshoz való hozzáférés, a pénzügyi stabilitás és az egészséges életkörülmények egyaránt biztosítottak ahhoz, hogy az egyének és a családok megvalósíthassák életcéljaikat, a gyerekek és a fiatalok kibontakoztathassák a bennük rejlő tehetséget. Annak érdekében, hogy ez a jövőkép a magyar társadalom bármely tagja számára elérhető legyen, szervezetünk felkutatja a társadalom legégetőbb oktatási, pénzügyi és egészségügyi problémáit és arra törekszik, hogy széles társadalmi összefogással – pénzügyi, emberi és egyéb szükséges erőforrások mozgósítával – mély és tartós pozitív változásokat indítson el a fennálló problémák megoldása érdekében.

 

Mire gyűjt:

Ingyenesen kölcsönözhető számítógép az otthon tanuláshoz!

Az otthON Program célja, hogy már 33 000 forintból olyan otthontanuláshoz szükséges eszközt biztosítson akár annak a több tízezer iskolás korú gyereknek, akik megfelelő infrastruktúra hiányában nem tudnak részt venni az iskolai távoktatásban a karantén ideje alatt.

 

 

Jogállás:
Közhasznú

Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

OtthON- Iskolát minden otthonba!

United Way Magyarország

Támogasd az otthON Programot, hogy az otthon tanuláshoz szükséges eszközöket biztosíthassuk azoknak a diákoknak, akik ezek hiányában nem tudnak részt venni az iskolai távoktatásban a karantén ideje alatt.

76% 2.519.365 Ft összegyűlt
3.300.000 Ft-ból
Érdekel
Egyéb
Bankkártyás
adománygyűjtés

Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország

United Way Magyarország

Feltöltés alatt!Összeg: 75.300 Ft
Támogatók száma: 4
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.