Együtt a Rászoruló Emberekért Egyesület


Az egyesület célja a hátrányos helyzetű emberek alkotmányos kisebbségi és kollektív jogainak védelme,kiterjedésének elősegítése,politikai,gazdasági és kulturális érdekeinek képviselete,érvényesítése.Célunk a szegénység csökkentése,a hátrányos helyzetű személyek esélyeinek növelése,oktatásuk és társadalmi befogadásuk által. Célunk egy olyan társadalom megteremtése,ahol a különböző háttérrel rendelkező emberek ismerik és segítik egymást,együttműködnek egymással és minél több önkéntest támogatót kívánunk bevonni helyzetük javításába. Több gazdasági tevékenység összefogásának biztosításával a munkaerő piacon hátrányos helyzetben lévő emberek számára munka lehetőséget kívánunk teremteni a helyi erőforrások jobb kihasználásával,és ezzel a térség gazdasági önállóságát segíteni és a helyi közösségszerveződést ösztönözni.

Adószám:
19286385-1-05

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Együtt a Rászoruló Emberekért Egyesület

Szervezet rövid neve:
Együtt A Rászoruló Emberekért Egyesület

Szervezet adószáma:
19286385-1-05

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
34097234-63800___-________

A szervezet telefonszáma:
+36 204111278

A szervezet címe:
3874 Hernádvécse, Ady Endre utca 10

Tevékenységi kör:
Többcélú és általános adományosztás, támogatás

Mire gyűjt:
Elfogadunk hátrányos helyzetű családok számára ruha és élelmiszer adományt. Pénzbeli támogatást rászoruló családok segítésére. Minden adományt örömmel fogadunk.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.