Együtt a Jövő Generációjáért Egyesület

Mi hiszünk bennük! - na és te?

Az egyesület célja, hogy Magyarországon élő hátrányos helyzetű családokat, illetve állami gondozott fiatalokat támogassa, számukra példát és célokat mutasson. Törekszik az ifjúságnak olyan példát adni, amely által nyitottá teszi őket a társadalmi felelősségvállalásra, mások elfogadására, ezért közösségi rendezvények, oktatások, előadások tartásával segítik őket ezen az úton. A célok közé tartozik egy olyan roma származású értelmiségi réteg megteremtése, akik elköteleződést éreznek a saját népcsoportuk fejlesztése iránt. Mindezen célokért az alapítók, illetve a későbbi tagok arra vállalnak kötelezettséget, hogy a fenti közös célok elérése érdekében együttműködnek.

Adószám:
19251974-1-15

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Együtt a Jövő Generációjáért Egyesület

Szervezet rövid neve:
EJG Egyesület

Szervezet adószáma:
19251974-1-15

Honlap:
http://www.ejgteam.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/ejgegyesulet

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11707110-21461118-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 702321787

A szervezet címe:
4447 Tiszalök, Szabolcs utca 15

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
A tevékenységünk különböző oktatási és szabadidős programok megvalósítására terjed ki. Állami gondozottakat (főként kelet-magyarországi) és nehéz sorsú családok táboroztat illetve nekik különböző életviteli klubokat, nyelvórákat tartunk. Hiszük, hogy hosszútávon a mi felelősségünk, hogy ezeket a fiatalokat felépítjük és integráljuk, vagy eltartjuk.

Mire gyűjt:
Egyesületünkhöz folyamatos kérések érkeznek, vidéken a mindennapi megélhetés is nagy problémát jelent. Szervezetünk mottója, hogy adj halat, de taníts horgászni is! - a fiatalok szellemi fejlesztése mellett, fontosnak tartjuk, hogy anyagilag (bevásárlásokkal, 1-1 számla kifizetésével, külön órák kifizetésével) is támogassuk az általunk mentorált családokat. Ezeket a támogatásokat kizárólag közösségi adományozásokból tudjuk finanszírozni, így sokszor a legkisebb összeg is számít!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.