Borvidék Futóegyesület


A szabadidő- és az amatőr futósport számára igényes, tartalmas, minőségi rendezvények szervezés!

Adószám:
18861446-1-17

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Borvidék Futóegyesület

Szervezet rövid neve:
Borvidék Futóegyesület

Szervezet adószáma:
18861446-1-17

Honlap:
http://www.fut.as

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Futpontas

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10104617-45398600-01004004

A szervezet telefonszáma:
+36 309572761

A szervezet címe:
7100 Szekszárd, Mátyás király u. 66.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
Szabadidősport rendezvények szervezése, a városunk és környékének sportmarketing szempontjainak figyelembevételével. A városunk és a hozzá tartozó történelmi borvidék bemutatása a futóversenyeken keresztül, amivel hozzájárulunk a turizmus, illetve a borturizmus fejlődéséhez. Olyan rendezvényeket szeretnénk szervezni, amelyek megfelelő kihívásokat és tartós élményeket biztosítanak a mi kis fantasztikus környezetünkben.

Mire gyűjt:
Dótszamarat Zazinak! Ráadásul villanyosat! Mindannyian ismerjük Zazi történetét, tudjuk, hogy a mozgás, a sport az élete, túrázni, futni, biciklizni – na jó, úszni ANNYira nem. Szeretnénk visszaadni valamennyit ebből az élményből, legalább a lehetőségét, hogy újra tudjon suhanni – ezért szeretnénk összegyűjteni neki egy e-bike-ra. Nyugi, Zoltánt beavattuk, így.... 1. el fogja fogadni (bár a pityergés garantált) 2. olyan lesz, amilyen neki jó, amilyet szeretne. Minden kis összeg számít, tudjátok, viszont a gyűjtés TITOK, kérünk mindenkit, hogy csak suttogó propagandával terjessze ❤️ Hívjatok meg minden ismerőst, szóljatok mindenkinek, akit csak gondoltok, a lényeg, hogy Zazi egyelőre ne tudja meg.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.