BOHÓCHAL Úszó és Szinkronúszó Egyesület az Egészséges Gyermekekért


Egyesületünket 2006-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy az úszás azon gyerekek számára is elérhető legyen, akik nem kívánnak élsportolók lenni, tanulmányaik vagy egyéb elfoglaltságuk a mindennapi edzést nem teszik lehetővé, de az egészséges életmód, a csapathoz, csoporthoz való tartozás élménye, a rendszeres testedzés igénye megvan bennük. Úszótanfolyamaink hamar népszerűvé váltak, köszönhetően a kis létszámú képzésnek, a tudásszint alapján differenciált oktatási módszernek, illetve felkészült kollégáinknak. Manapság tevékenységünk nem ér véget a tanfolyamok lebonyolításával. Szeretnénk megadni a gyerekeknek a továbblépés lehetőségét, ezért utánpótlás-programot építettünk ki. Úszószakosztályunkat a versenyzéshez kedvet kapó gyerekek számára hoztuk létre. A tehetséggondozást versenyzői múlttal és tapasztalattal rendelkező munkatársaink biztosítják.

Adószám:
18195503-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
BOHÓCHAL Úszó és Szinkronúszó Egyesület az Egészséges Gyermekekért

Szervezet rövid neve:
Bohóchal Egyesület

Szervezet adószáma:
18195503-1-42

Honlap:
http://bohochal.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/bohochalsport

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700378-47153804-51100005

Közhasznú jogállás:
nem

A szervezet telefonszáma:
+36 702341292

A szervezet címe:
1163 Budapest Bányai Elemér utca 12.

Tevékenységi kör:
Diáksport


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.