Bagolybükk Környezet- és Természetvédő Egyesület


Kutatás, tervezés, szemléletformálás és ismeretterjesztés, környezettudatos közösségek létrejöttének elősegítése, környezeti nevelés, biodiverzitás megőrzése, biodiverz növények ültetése, fenntartása; lakóközösségekben, iskolákban, óvodákban, gyerektáborokban természetközeli szemlélet kialakítása, ökológiai mezőgazdasági szemlélet terjesztése

Adószám:
18904002-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Bagolybükk Környezet- és Természetvédő Egyesület

Szervezet rövid neve:
Bagolybükk Egyesület

Szervezet adószáma:
18904002-1-13

Honlap:
https://bagolybukk.wordpress.com/blog/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/bagolybukk

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200230-10022410-________

A szervezet telefonszáma:
+36 205724131

A szervezet címe:
2600 Vác, Patakföld dűlő 21167/8. 21167/8.

Tevékenységi kör:
Természeti környezet védelme, támogatás

Tevékenység leírása:
Az elmúlt években a következőket valósítottuk meg Vácon és környékén: szemétszedések, természetbarát kiskert előadások, beporzóbarát, biodiverzitás növelő mozaikos kaszálás, kertmentés program, magaságyás építése a váci Petőfi általános iskolában, lepkekert készítés a váci Cházár András iskolában, fa-, bokor-, és virágültetések, környezettudatos és hagyományőrzéssel, kézműveskedéssel egybekötött gyerektáborok, óvodai lepkenevelési program, ökorádióműsor a Közös Hang non-profit, közösségi rádióban, komposztáló-program, személetformáló cikkek írása a helyi sajtóban, interjúk a helyi televízióban.

Mire gyűjt:
Minden évben ültetünk őshonos fákat, bokrokat, vadvirágokat, hogy megteremtsük és fenntartsuk városi környezetben is a természetes életközösségeket. Ezt csak adományokból tudjuk megtenni. Köszönjük, hogy adományaikkal elősegítik az őshonos élővilág fennmaradását!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.