Afrika Másként Alapítvány

Alapítvány a Gyermekek Oktatásáért

Az alapítvány célja, hogy anyagi és erkölcsi segítséget nyújtson az nyugat-afrikai országok társadalmi perifériáján élő gyermekeknek és oktatási intézményeknek, és elősegítse a támogatott gyerekek oktatását, szellemi fejlődését, népi hagyományainak megőrzését, művészeti oktatását.

Adószám:
18759338-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Afrika Másként Alapítvány

Szervezet adószáma:
18759338-1-42

Honlap:
http://www.afrikamaskent.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/afrikamaskent/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10400872-50526751-68831003

A szervezet telefonszáma:
+36-1-4131022

A szervezet címe:
1148 Budapest, Kerepesi út 78/ B. 1.lph. 3/ 2.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

-adománygyűjtés a célok elérése érdekében; -az önkéntesek toborzása; -az Afrikáról szóló hiteles ismeretterjesztő és szemléletformáló előadások iskoláknak, cégeknek, helyi közösségek számára szervezett Afrika Napokon és különféle eseményeken az afrikai kultúra, illetve az afrikai emberek, gyermekek életkörülményeinek megismertetése; -magyar –afrikai kulturális kapcsolatok megerősítése, ápolása; -afrikai kultúrák és művészetek népszerűsítését, erősítését elősegítő kiállítások, rendezvények, megszervezése, könyvek, kiadványok létrehozása; -humanitárius turizmus utak szervezése nyugat-afrikai országokba.64 gyereken segítettünk már

Mire gyűjt:

Egy kis szervezet vagyunk közvetlen tapasztalatokkal arról területről, ahol dolgozunk. Személyesen találkoztunk a gyerekekkel, akiket támogatásra ajánlunk.

Ők tehetséges, de szegény gyerekek, akik olyan helyen laknak, ahol nincs ingyenes iskola. Ha nincs támogatás, nem járnak iskolába!

Velünk virtuálisan örökbefogadhat egy gyermeket, azaz egy szerény tandíj ellenében végig kisérheti őt az iskolai éveken.

Segítsük az afrikai gyermekeket, hogy otthon találják meg az utat a fejlődéshez!


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.