A noÁr mi vagyunk! Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

A pesszimista embereknek gyakran van igazuk, de az optimista emberek változtatják meg a világot!

A noÁr projekt egy társadalmi ügyekre reflektáló zenei formáció, amely pártpolitikától függetlenül közügyekkel foglalkozik. A noÁr missziója egy olyan közösség létrehozása, ahol vagány kiállni magunkért és másokért, ahol kritikusan gondolkodni evidencia. A noÁr katalizátorként szeretne hatni. Egy olyan társadalomért teszünk, ahol nem félünk kinyilvánítani az érzéseinket, véleményünket, civilszervezeteket és fontos ügyeket támogatunk. Olyan akciókban veszünk részt és indítunk el mi magunk, melyek előre mozdítják a társadalmat. Mi nem valami ellen vagyunk. Mi mindig a megoldást keressük!

Adószám:
26793072-1-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
A noÁr mi vagyunk! Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Szervezet rövid neve:
A noÁr mi vagyunk! Nonprofit Kft.

Szervezet adószáma:
26793072-1-41

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/noarhivatalos/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCY37haRlu_QRbOlrA8ZGTog

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-84663951

A szervezet telefonszáma:
+36705675711

A szervezet címe:
1134 Budapest, Dévai utca 12.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:

Szabad, kritikusan gondolkodó közösség bővítése. A noÁr projekt körüli első, vagy második kérdés az, hogy “nem féltek?” De, félünk. Félünk, hogy nem teszünk eleget az országért és a felnövő generációért. Ezért szeretnénk minél többen lenni, akik valódi változást szeretnének elérni. Diákhálózat kiépítése az egész országot bejárva. Célunk egy diákhálózat kiépítése az egész országot bejárva, mert gyerekek, fiatalok alakítják a jövő társadalmát, amire hatással lehetünk. A noÁr diákhálózatának célja, hogy katalizátor legyen az ország bármely pontján: legyen szó közösségi találkozókról, iskolai akciókról, online kampányokról. A helyi problémákra fókuszálva keressük azokat az ügyeket, melyeket közösen az aktuális város, falu, közösség tagjaival megoldunk. Folyamatos akciók, a számaink szövegeiből inspirálódva. Minden számunk szövege tettre buzdít. Ezért hirdetünk kihívásokat, a szövegeinkből inspirálódva. Így válnak a noÁr tagjai passzív hallgatóságból, aktív résztvevőkké. Koncertek, kiselőadásokkal egybekötve. A számok között interaktív kiselőadások lesznek, ahol a hallgatók részesei, aktív részesei lehetnek a rapszámok által felvetett témák megvitatásának. Élőzenekaros fellépések. Az élőzene varázsa és jelenidejűsége semmihez nem hasonlítható, ráadásul “az elméleti tesi olyan hiteles mint a félplayback :)” Folyamatos együttműködés civil szervezetekkel. Minden számunkat komoly kutatómunka előzi meg. Ilyenkor hívjuk segítségül azokat a szakembereket, érintetteket, akiknek bízunk a szakértelmében és élményszerű tudást képesek átadni nekünk. Cserébe mi mindent megteszünk, hogy problémáik és a megoldásaik nagyobb reflektorfényt kapjanak.

Mire gyűjt:

Célunk a XXI. századi oktatás, korszerű egészségügy, környezettudatos társadalom, működő szociális háló, szabad piac. Ezt egy szakértői kormány tudja létrehozni. Őket tudatos, cselekvő állampolgárok választhatják meg. Az ő számukat egy hálózat kialakításával tudjuk növelni. A hálózatot egy turné keretében tágítanánk. A turnéhoz koncert kell és egy busz, vagy kamion, ami átalakítható színpaddá, hogy beutazzuk az országot. A koncerthez új számokra, klippekre és egy zenekarra van szükség. Ehhez pedig már TÁMOGATÓK kellenek. Ha úgy érzed, hogy tovább tudnád lendíteni a noÁr-t, kérlek támogasd az ügyünket és legyen a noÁr ügye a Te ügyed is!

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Tesztek is vagy csak nézitek?

A noÁr mi vagyunk! Nonprofit Kft.

A “Levegőt!” című számunkkal berúgtuk az ajtót. Most ezen az ajtón szeretnénk besétálni a megoldásokkal. Támogasd a következő következő számunk és klipünk elkészítését!

106% 1.066.000 Ft összegyűlt
1.000.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.