"A KIS TÚLÉLŐ" Alapítvány

Köszönöm, hogy lehet! Az ÉLETem a legnagyobb kincs!

A fejlődés. Mert a fejlődésben rejlik a lehetőség, hogy a folyamatos változással, újonnan érkező élethelyzetekkel együtt tudjunk haladni kéz a kézben. Kihozzuk önmagunkból a legjobbat. Jobbak legyünk a tegnapi önmagunknál. Ha ma 2-re teljesítettünk nem 5-re, de ez volt a mai legjobb, legtöbb, amit meg tudtunk tenni, az pont elég. Szeretettel, békével, motivációval, ismerettel biztosítjuk a gyermekek és szüleik számára a fejlődés lehetőségét fizikai, intellektuális, lelki és szellemi területen.

Adószám:
18599880-1-08

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
"A KIS TÚLÉLŐ" Alapítvány

Szervezet rövid neve:
A Kis Túlélő Alapítvány

Szervezet adószáma:
18599880-1-08

Honlap:
https://www.kistulelo.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/akistuleloalapitvany/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11719001-29913073-________

A szervezet telefonszáma:
+36 702854879

A szervezet címe:
9023 Győr, Kodály Zoltán utca 26. 3 12.

Tevékenységi kör:
Általános nonprofit szövetségek, szolgáltatók

Mire gyűjt:

A BALESET 2008. november 26. csörög a telefon, ovi hív. Óvodavezető: „Anyuka hallotta, hogy karamboloztak a gyerekek?” Az addigi életünk ott maradt a Pannónia út – Élőpatak utca kereszteződésében. Egy terepjáró hajtott az óvodásokat szállító kisbuszba. Az intenzív osztályon láttam először, hogy milyen élni akarás van egy emberben, a fiamban, a csöpp kis 6 éves testében, lelkében. Sosem fogom elfelejteni, ahogy kérdőn nézett rám amire nem jött ki hang a torkomon, mert nem volt szó, aminek értelme lett volna. Nagy csend után annyit mondtam: EGYÜTT MEG FOGJUK OLDANI! KÖVETKEZMÉNYE Új feladatot kaptunk. Azt mondta az élet nevű játék, hogy: „Ezen az állomáson a csomag agysérülést rejt. A játék innen folytatódik.” Noel emlékszik, az értelme rendben van, a mozgáskontrollt veszítette el, ez kihat a beszédére is. Egy kinyomtatott ábécével kommunikál, a kezével rámutat a betűkre. Újra tanulja a mozgásokat: fogni, enni, írni, kúszni, mászni, járni, formálni a szavakat. DOMAN-MÓDSZER Amilyen terápia elérhető volt Magyarországon, azt mi végigcsináltuk, majd kipróbáltuk a Doman-módszert és elkezdtek jönni az eredmények. Noel fél év alatt megtanult olvasni és az ábécés kártyán elmondani a gondolatait. Fejlődött a fogása, ami segíti a kapaszkodást és már tud vonalakat rajzolni. Elindult a kúszás, még lassan, de halad, és 1-2 szóval több érthető a beszédéből. A program célja, hogy speciális, egyedi igények mentén megalkotott módszerekkel és komplex programokkal fizikai, értelmi és fiziológiai téren is segítsék a gyermekek fejlődését. https://www.domaninternational.org/ NOEL VILÁGA Olyan, mint egy sportoló világa. Napi 6 óra edzés, beállított táplálkozás és érmek. A Kis Túlélő Bajnokságon az érmeket olyan dolgokért kapja, ami másnak természetes. Olyan, mint egy harcos világa, aki küzd, kitart, hisz, remél, és nem adja fel. Olyan, mint egy gyermek világa, aki játszik, tanul, kacag, fesztelen. Olyan, mint az élet. Törékeny, sebezhető, mégis erős és bár elgázolták, talpra áll. Hiszünk abban, hogy a kezdeti eredmények után, további fejlődés érhető el. Noelban ott az akarás, kitartás és látszik, hogy van még benne több. Egy két éves intenzív programot szeretnénk végigcsinálni, ennek célja, hogy Noel önálló életet élhessen. A programban való részvétel költsége nagyságrendileg 30 millió forintra tehető. Üdvözlettel: Mészáros Ivana, Noel édesanyja


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.