Új Város Alapítvány

Egy testvéribb világért

Az Új Város Alapítvány a Fokoláre Mozgalom céljainak támogatására létrehozott közhasznú alapítvány, fő tevékenysége könyvkiadás és online magazin működtetése. Emellett keretet biztosít ifjúsági, szociális és képzési programokhoz, melyek a mozgalom tagjainak és az érdeklődőknek szólnak. Chiara Lubich közösségi lelkiségéből merítve vallási, családi és társadalmi témájú könyveket publikálunk, 1989–2019 között színes magazinunk, az Új Város az egység üzenetét közvetítette a magyarországi és határon túli magyar olvasóknak. 2020-tól pedig a napi egy új cikkel jelentkező www.ujvarosonline.hu folytatja e hagyományt. Kiadónk a nemzetközi Città Nuova hálózat tagja.

Adószám:
18041930-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Új Város Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Új Város Alapítvány

Szervezet adószáma:
18041930-1-42

Honlap:
https://ujvarosonline.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/ujvarosonline

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC-lu4mgCoX9qUGce08irkEg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11705008-20434836-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 12478876

A szervezet címe:
1088 Budapest, Rákóczi út 29. I. em. 5.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:

Az Új Város Alapítvány identitása és küldetése a Fokoláre Mozgaloméval azonos. A „Legyenek mindnyájan egy” gondolat jegyében egy testvériesebb világért, a különböző nemzetiségű, kultúrájú, vallású és eltérő nézeteket való emberek közötti hidak építésén dolgozunk a kommunikáció, a képzés és a közösségszervezés területén.

Mire gyűjt:

Az Új Város Online munkatársi közössége célul tűzte ki maga elé, hogy megjelentetett írásaival a reményt táplálja olvasóiban. Elsősorban olyan kezdeményezésekről, közösségekről, eseményekről írunk, melyek a testvériséget erősítik, olyan ismert vagy éppen hétköznapi emberekkel készítünk interjút, akiknek útkeresései és megtalált válaszai segítséget, inspirációt adhatnak. Az Új Város Online ingyenesen elérhető. Minél jobban látjuk a világban lévő rosszat, annál szenvedélyesebben keressük és mutatjuk fel a jót.

Segíts nekünk ebben! Adj hozzá 1%-ot!

 

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Te adod az 1%-od, mi hírd adunk a reményről

Új Város Alapítvány

Az Új Város Online olyan kezdeményezésekről, közösségekről, történetekről ad hírt, melyek a remény jelei. Interjúk, riportok, lelkiségi és szakmai cikkek egy testvéribb világért.


Lezárult:
2022-05-22.
Adószám:
18041930-1-42
Érdekel
Egyéb
Egyszázalékos
adománygyűjtés

„Legyenek mindnyájan egy”

Új Város Alapítvány

Az Új Város Alapítvány a Fokoláre Mozgalom támogatására létrehozott közhasznú alapítvány, fő tevékenysége az Új Város lap- és könyvkiadás. Emellett keretet biztosít ifjúsági, szociális és képzési programokhoz.


Lezárult:
2020-05-20.
Adószám:
18041930-1-42
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.