TÍZVÁROS Alapítvány A régió felemelkedéséért

"És igyekezzetek a városnak jólétén,... mert annak jóléte lesz a ti jólétetek." /Jer. 29:7/

Az alapítvány legfőbb céljának tekinti, hogy segítsen az embereknek megtalálni a helyüket a társadalomban. Azt a helyet, amit ISTEN megálmodott számukra. Hisszük, hogy ez csak egészséges családban élve, egészséges értékrendek kialakításával lehetséges.

Adószám:
18393282-1-04

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
TÍZVÁROS Alapítvány A régió felemelkedéséért

Szervezet rövid neve:
TÍZVÁROS Alapítvány

Szervezet adószáma:
18393282-1-04

Honlap:
http://www.tizvaros.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/tizvaros/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCVPbxFv6ba6bK7aBeAW6v_g

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11733003-20122229-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-66-352-030

A szervezet címe:
5650 Mezőberény, Deák Ferenc utca 5-7.

Tevékenységi kör:
Családi problémák kezelése

Tevékenység leírása:
- ForrásPont ADOMÁNYBOLT - KINCSESHÁZ Közösségi Központ (hátrányos helyzetű gyermekek, családok támogatása) - SZERETETSZOLGÁLAT (hátrányos helyzetű családok támogatása) - TANYAPROGRAM (önfenntertás, házi készítésű termékek) - Berényi Biobrikett - 4M Mozgalom Magyarország Morális Megújulásáért - TV4M a 4M mozgalom médiacsapata - FÉNYSUGÁR Bábcsoport - HEAVEN soap (kézzel gyártott szappan) - Átadásra került a Hagyományok Háza a Tanyaprogram keretén belül. - Megalakult a 4M mozgalom médiacsapata a TV4M és belekezdtünk egy riportfilm sorozat gyártásába Legfontosabb Küldetés Embernek Lenni címmel, amit a helyi kábeltv is sugároz. - 17-re emelkedett a főállású munkatársaink száma, munkánkat rendszeresen 40-50 önkéntes segíti. - Megalakult a FÉNYSUGÁR Báncsoport. - Gyülekezetünk neve FÉNY-PONT Gyülekezetre változott. - Megújult a gyülekezetnek helyt adó konferenciatermünk a Deák Ferenc utcán (nyílászárók cseréje, babaszoba, médiaszoba, festés, stb). - 18 fős tinicsapatunk egy hetet töltött Déván a Szent Ferenc Alapítványnál, ahol önkéntesként segítették a helyi munkát (építkezés, takarítás, konyha, kert stb). - Szeretetszolgálatunk 2015 Karácsonyán 120 gyermeknek osztott ki ajándékcsomagot. - 2015-ben is átadtuk a Hétköznapok Hősei Díjat.

Mire gyűjt:

Az alapítvány müködését részben az Adománybolt bevételeiből finanszírozzuk, azonban ez már nem elég az összes projekt működtetéséhez. 

Nagy segítséget jelent a magánemberek, cégek és civilszervezetek támogatása és az adó 1% felajánlása is.

A Szeretetszolgálat folyamatosan várja az adományokat, hogy átadhassa a mélyszegénységben élő családok számára.

Az ADOMÁNYBOLT is fogad használható műszaki cikkeket és bútorokat. A bolt teljes bevételét az alapítvány céljainak megvalósítására költjük. 

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.