Lépéselőny Közhasznú Egyesület

Lépéselőnyben - velünk előnyben!

Munkanélküliség megelőzése , a munkerõpiaci kereslet-kínálat egyensúlyba hozására való törekvés a koordináció növelésével, szociális és preventív tevékenység. A munkerõpiac keresletének megfelelõ készségek erõsítése, fejlesztése az egyénben, képességfejlesztés

Adószám:
18565133-2-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Lépéselőny Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
Lépéselőny Egyesület

Szervezet adószáma:
18565133-2-09

Honlap:
http://www.lepeselony.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pages/L%C3%A9p%C3%A9sel%C5%91ny-Egyes%C3%BClet-Debreceni-Foglalkoztat%C3%A1si-K%C3%B6zpont/574643532633166?fref=ts

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10103434-30390300-01003000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-52-321666

A szervezet címe:
4026 Debrecen, Csap u. 36.

Tevékenységi kör:
Munkanélküliség kezelése

Tevékenység leírása:
Egyesületünk 2002 óta fáradozik a munkaerő-piaci helyzet javításán Hajdú-Bihar megyében és az Észak-Alföldi Régióban. A teljes értékű személyek mellett hátrányos helyzetű, megváltozott munkaképességű, fogyatékkal élő személyeknek is segítünk állást találni. Alapelveink: az önkéntességen alapuló együttműködés, a szolgáltatásokhoz való egyenlő hozzáférés, az emberi méltóság tisztelete és védelme, az egyént körülvevő természetes és mesterséges erőforrások közötti hatékony, egymást segítő, építő jellegű együttműködés.A munkaerőpiacon a hátrányos helyzetű rétegek képzésének, foglalkoztatásának elősegítése és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások biztosítása; fogyatékkal élő személyek nappali ellátása a Debreceni Szivárványházban illetve fogyatékkal élő személyek foglalkoztatása, nevelés, oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés; munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtása álláskeresőknek: pályaorientációs, életvezetési-és élettervezési tanácsadás, állásközvetítés, klubfoglalkozások, szakmai (tovább) képzések; vállalkozások támogatása, védett foglalkoztatás biztosítása, munkaerő-közvetítés, családbarát és fogyasztó-orientált reklámtevékenység elősegítése.

Mire gyűjt:

Esélyegyenlőségi célcsoportok munkába állásának segítése, a munkára, tanulásra felkészítést célzó szolgáltatások, önlló álláskeresésre felkészítés.

Segítsünk Norbikának - adományozási program

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.