Mózeskosár Egyesület az Örökbefogadó Családokért


.Alkalmat teremteni az örökbefogadóknak és a felnőtt örökbefogadottaknak, hogy egymással és az egyesület szakembereivel találkozzanak, speciális helyzetük megélésében, feldolgozásában társakat találjanak, adott esetben szakmai segítséget kérhessenek.

Adószám:
18052507-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Mózeskosár Egyesület az Örökbefogadó Családokért

Szervezet adószáma:
18052507-1-41

Honlap:
http://www.mozeskosaregyesulet.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742001-20011112-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-1-3261401

A szervezet címe:
1023 Budapest, Borbolya u. 14. fszt. 4.

Tevékenységi kör:
Családi problémák kezelése

Tevékenység leírása:
.Alkalmat teremteni az örökbefogadóknak és a felnőtt örökbefogadottaknak, hogy egymással és az egyesület szakembereivel találkozzanak. Klubnapok, szakmai napok családi rendezvények keretén belül.A Mózeskosár Egyesület a legrégebben megalakult civil szerveződés, mely az örökbefogadó családok érdekében alakult meg 1993-ban. Maroknyi örökbe fogadó szülő és néhány, az örökbefogadás témájában járatos szakember hozta létre abból a célból, hogy minél több örökbefogadó család találkozzon egymással és ez által csökkentsük másság érzésüket, elszigeteltségüket.

Mire gyűjt:

Szaktanácsadásra, szakkiadványaink, klubnapjaink és családi rendezvényeik költségeinek fedezésére. Tanácsadásaink ingyenesek, szakembereink költségeit az egyesület fedezi.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.