Élettér Közösség- és Településfejlesztő Egyesület


Gyermek és ifjúsági központunk a Mag-ház olyan hiányt pótol a városban és annak környékén, melyben a szabadidõ hasznos eltöltésén túl preventív szolgáltatásokat és mentális fejlesztést is tudunk biztosítani.

Adószám:
18607190-2-11

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Élettér Közösség- és Településfejlesztő Egyesület

Szervezet rövid neve:
ÉLETTÉR Egyesület

Szervezet adószáma:
18607190-2-11

Honlap:
http://www.eletteregyesulet.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/maghaz.monostor

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/maghaz2013/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11740030-20052401

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-20-5842860

A szervezet címe:
2903 Komárom, Csendes u. 8.

Tevékenységi kör:
Általános és országos területfejlesztés

Tevékenység leírása:
Közhasznú szervezetünk 1997-ben alakult azzal a céllal, hogy a közösség- és településfejlesztés módszerével az ország kistelepülésein tevékeny szerepet vállaljon, s ezáltal a közélet aktív részesévé válhasson. Gyermek és ifjúsági központunk a Mag-ház olyan hiányt pótol a városban és annak környékén, melyben a szabadidõ hasznos eltöltésén túl preventív szolgáltatásokat és mentális fejlesztést is tudunk biztosítani. A különféle korosztályú gyermekeknek, fiataloknak, életkoruknak megfelelõ szolgáltatást kínálunk. Itt folytathatjuk a helyi civilekkel elkezdet közös munkánkat is, melyben nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekek és fiatalok, valamint a hátrányos helyzetûekkel való alternatív tevékenységekre, foglalkoztatásukra.- 2014. szeptember 26.: „Segítő diákok 2014” - Egy egyesület mindennapjai. Kiemelt díj fogadó intézmény kategóriában 2. helyezés. - Szociális és Munkaügyi Minisztérium Elismerő oklevél - Az Év Gyermek és Ifjúsági Mintaprojektje elismerés 2008

Mire gyűjt:

Egyesületetünk székhelyének a Mag-ház fentartására és üzemeltetésére.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.