Életfa Környezetvédő Szövetség

Szakszerűen, következetesen, tényekkel megalapozottan.

Környezet- és természetvédelem, környezetvédelmi szemléletformálás. Nonprofit szolgáltatás. Tevékenységünkkel hozzájárulunk egy dinamikus, a kormányzati, önkormányzati és profitorientált szektorral harmonikusan együttműködő, sajátos szerepét vállaló nonprofit szektor kialakulásához,

Adószám:
19142443-2-10

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Életfa Környezetvédő Szövetség

Szervezet rövid neve:
KÖSZ

Szervezet adószáma:
19142443-2-10

Honlap:
http://www.eletfa.org.hu

Facebook oldal:
https://hu-hu.facebook.com/Eletfa.Kornyezetvedo.Szovetseg

A szervezet e-mail címe:
eletfa@eck.hu

Bankszámlaszám:
62800307-11045191

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-36-411-036

A szervezet címe:
3300 Eger, Bajcsy Zs. u. 9.

Tevékenységi kör:
Természeti környezet védelme, támogatás

Tevékenység leírása:
Zöld Telefon Szolgálat – konkrét tanácsadás, hatósági intézkedések elősegítése. Környezet- és természetvédelmi szemléletformálás, nevelés 43 gyermekcsoport részvételével. Egri Civil Ház – infrastrukturális háttér, szervezeti regiszter, hálózatépítési tanácsadás, forrásteremtési információk, szakértői, előadói lista, nonprofit dokumentációtár, kapcsolattartás, mintegy 718 szervezettel. Egri Civil Kapu szerver – civil portálok kialakítása, működtetése. Közösségi Technológiai Központ – számítástechnikai tanácsadás. Az Életfa Környezetvédő Szövetség legnagyobb programjai voltak az elmúlt években az Országos Kis-tó (országos kataszter, hat tanulmánykötet), a Közösségi Részvétel és Társadalmi Együttműködés Országos Program, a Juhar Ág, a Vörösbegy, a Heves Megyei Civil Hálózati Együttműködés, SZJA 1% kampányok, „Tanuló vezető”, Civil Érdek - Közösségi Érdek, Tanulmányutak, Tiszta Egerért és a HUSK/1101/1.5.1/0368 civil hálózati kapacitásfejlesztés projekt. Konzorciumi partnerként valósítottuk meg a TAMOP 5.5.3 megyei szervezetfejlesztési és HUSK/0901/1.5.1/0233 programot. Megyei szinten szerveztük az ÖTLET, E-Civil, a CivilTech projektet és a „Kis Lépésekkel” szemléletformálási kampányt. Tagként részt veszünk a proHáló Hálózat és a KÖTHÁLÓ országos tevékenységében.

Mire gyűjt:

Az Életfa Környezetvédő Szövetség 43 gyermekcsoportjának körében végzett szemléletformálási és nevelési tevékenységhez. Vetélkedőkhöz, versenyekhez, környezet- és természetvédelmi, energiahatékonysági előadások, bemutatók  szervezéséhez, megvalósításához. 

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.