PILLAR Alapítvány

EU: tudás, gyakorlat, közösség

A Pillar Alapítvány egy független civilszervezet, amelynek célkitűzése, hogy az Európa-tudat megerősítése által összefogja, segítse és képezze az Európai Unió iránt érdeklődőket, valamint segítséget nyújtson a lakosság számára az Európai Unió nyújtotta lehetőségek megismeréséhez.

Adószám:
18100789-2-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
PILLAR Alapítvány

Szervezet adószáma:
18100789-2-41

Honlap:
http://www.pillar.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pillar.alapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11713005-20422079

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 30 700 71 29

A szervezet címe:
1024 Budapest, Ady Endre út 19.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb nemzetközi kapcsolatok építése

Tevékenység leírása:
Legyen Tiéd Európa! A Norvég Civil Támogatási Alap segítségével megvalósuló, Legyen Tiéd Európa! nevet viselő projekt fő célja európai uniós tudás átadása nem-formális oktatási eszközökkel, szociálisan és földrajzilag hátrányos helyzetű iskolák fiataljainak. A projekt az UCCU Alapítvánnyal és a Demokratikus Ifjúságért Alapítvánnyal együttműködve valósul meg. A projekt időtartama 13 hónap, amely során 10 középiskolával dolgozunk együtt, 250 diákot, 20 tanárt és számos saját és más civil szervezetek önkénteseit, valamint magát a civil szektort érjük el. EUtanóra Az EUtanórák keretében középiskolások önkénteseink segítségével, interaktív módon, a nem-formális tanulás eszköztárára épülő óra keretében ismerkedhetnek meg az EU általános alapelveivel és az EU fiatalokat érintő előnyeivel. Understanding Europe Az UE egy olyan nemzetközi projekt, amely interaktív formában biztosít lehetőséget a diákoknak az alapvető EU-s ismeretek elsajátítására. Az UE nemzetközi koordinátora a német Schwarzkopf Alapítvány. görbEUborka Blogunk mottója: EU-s ügyekről fiataloktól fiataloknakA megvalósult projektjeinkről a honlapunkon olvashat többet: http://pillar-europe.eu/

Mire gyűjt:

   

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.