„ZÖLD OROM” NYUGAT-DUNÁNTÚLI KULTURÁLIS, KÖRNYEZET- ÉS TERMÉSZETVÉDŐ EGYESÜLET


Néptánc oktatása, az oktatás hátterének előteremtése, segítése. Csoport szervezése Csalogató Néptáncegyüttes (és utánpótlás csoportok „Cseppek”) néven, amely működésének (terem biztosítása, oktatás megszervezése, viseletek vásárlása, beszerzése, pályázatok figyelése és beadása, edzőtáborok, utazások szervezése) biztosítása. A természeti környezet védelme, a természeti környezet védelme fontosságának tudatosítása, különösen a fiatal korosztályoknál (elsősorban az óvodai és alapfokú nevelésben). Óvodai, alap és középfokú oktatási programok kidolgozása, ilyen intézmények fenntartóival hosszú távú kapcsolatok kialakítása, – a környezetvédelemre, természetvédelemre, állatvédelemre tudatos nevelés – érdekében. A természeti környezet – növények és állatok – védelmére kidolgozott programok oktatása, a programok beépítése az óvodai, általános és középiskolai nevelésbe, mely egyben elősegíti az egészséges életmód közösségi feltételeinek már gyermekkorban hangsúlyozott fontosságát. Olyan közművelődési rendezvények szervezése, amely bemutatja és népszerűsíti az állat- és természetvédelem fontosságát. Kapcsolatok kiépítése és tartása más (külföldi és belföldi) kulturális, környezet- és természetvédő szervezetekkel. Kapcsolatok kiépítése és tartása önkormányzatok illetékes szervezeteivel kulturális természeti környezet védelmére kidolgozott és megvalósított feladatok összehangolása érdekében. Az oktatás nevelés eszközeivel a jövő nemzedékének tudatos nevelése a hulladékok keletkezésének csökkentésére, a tiszta egészséges környezet megteremtése érdekében. Szakmai utak és konferenciák szervezése, illetve azokon való részvétel.

Adószám:
18905151-1-08

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
„ZÖLD OROM” NYUGAT-DUNÁNTÚLI KULTURÁLIS, KÖRNYEZET- ÉS TERMÉSZETVÉDŐ EGYESÜLET

Szervezet adószáma:
18905151-1-08

A szervezet címe:
9243 Várbalog, Fő utca 34.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.